Wyvern Swim and Sun Club

Meer foto's (7)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

De WSSC is een naturistenclub met een klein terren van ongeveer 3 hectare dichtbij de grens van Hereford-Gloucester en heeft een prachtig uitzicht op de heuvels van Malvern. Met gemakkelijke toegang vanaf het snelwegnetwerk trekt de WSSC naturisten uit Herefordshire, Gloucestershire, Worcestershire en verder.

Naast het clubterrein organiseert de WSSC naturistische avonden in een nabijgelegen recreatiecentrum. Waar leden genieten van het gebruik van een zwembad, sauna, stoombad en multi-gym.

De naturistenavonden worden gehouden op één zondag van elke maand en CCBN-kaarthouders zijn welkom om deel te nemen.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Dyke House Lane (A417)
Bromsberrow
West Midlands
Engeland
Contact
E-mail
wyvernsun@live.co.uk
Telefoon
+44 (0)7880910955
Website
http://www.wyvernsun.com
Navigatieadres
Google coördinaten
52.001739, -2.389054
map Open kaart