Sport- und Naturfreunde Witten

7,3
Goed 1 review

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Het terrein is 8 hectare groot en ligt in een beschermd bosgebied. De opzet is vrij luxe en goed onderhouden, maar het is ook duidelijk een vereniginsterrein waar veel sporten worden beoefend en vaak activiteiten worden georganiseerd.

Het terrein heeft zowel zonnige als schaduwrijke plekken. Op de site vind je verdere informatie over de universiteitsstad Witten, een stad gericht op hedendaagse en historische kunst en cultuur.

De routebeschrijving is te verkrijgen via de vereniging. De weg blijkt nogal lastig te vinden te zijn. Op het terrein is het niet toegestaan om te roken en honden mee te nemen. Reserveren wordt aanbevolen. De NFN/INF-pas wordt gevraagd. Het terrein is het hele jaar geopend.

 

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Review over deze locatie

7,3
  Ligging
  6
  Faciliteiten
  8
  Eten en drinken
  6
  Kindvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  8
  Prettig Bloot recreëren
  8
7,3

Midden in het Ruhrgebied, maar toch een stil terrein. Het veldje voor de gasten is omgeven door hoge bomen, waardoor de zon snel weg is. Sport heeft duidelijk een belangrijke plaats binnen deze vereniging, hetgeen b.v. blijkt uit het frequent gebruikte 25m zwembad. Er is een zeer beperkte mogelijkheid om te eten op het terrein en verder vallen de o.i. beperkte openingstijden van de overigens goed voorziene bar op. Wat ons betreft meer geschikt als doorgangsterrein dan voor een langer verblijf.

  Ligging
  6
  Faciliteiten
  8
  Eten en drinken
  6
  Kindvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  8
  Prettig Bloot recreëren
  8

03 aug 2014 - Eric

Contactinformatie

Adresgegevens
Kermelberg 76
D-58453 Witten-Schnee
Nordrhein-Westfalen
Duitsland
Contact
E-mail
info@sun-witten.de
Telefoon
+49 (0)2302800418
Website
http://www.sun-witten.de
Navigatieadres
Google coördinaten
51.42400777142020, 7.392436370300280
map Open kaart