Sport- und Naturfreunde Witten

7,5
Zeer goed 1 review

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Het terrein is 8 hectare groot en ligt in een beschermd bosgebied. De opzet is vrij luxe en goed onderhouden, maar het is ook duidelijk een vereniginsterrein waar veel sporten worden beoefend en vaak activiteiten worden georganiseerd.

Het terrein heeft zowel zonnige als schaduwrijke plekken. Op de site vind je verdere informatie over de universiteitsstad Witten, een stad gericht op hedendaagse en historische kunst en cultuur.

De routebeschrijving is te verkrijgen via de vereniging. De weg blijkt nogal lastig te vinden te zijn. Op het terrein is het niet toegestaan om te roken en honden mee te nemen. Reserveren wordt aanbevolen. De NFN/INF-pas wordt gevraagd. Het terrein is het hele jaar geopend.

 

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Review over deze locatie

7,5
  Blootvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  8
  Faciliteiten
  8
  Eten en drinken
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  6
  Kindvriendelijkheid
  8
7,5

Midden in het Ruhrgebied, maar toch een stil terrein. Het veldje voor de gasten is omgeven door hoge bomen, waardoor de zon snel weg is. Sport heeft duidelijk een belangrijke plaats binnen deze vereniging, hetgeen b.v. blijkt uit het frequent gebruikte 25m zwembad. Er is een zeer beperkte mogelijkheid om te eten op het terrein en verder vallen de o.i. beperkte openingstijden van de overigens goed voorziene bar op. Wat ons betreft meer geschikt als doorgangsterrein dan voor een langer verblijf.

  Blootvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  8
  Faciliteiten
  8
  Eten en drinken
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  6
  Kindvriendelijkheid
  8

03 aug 2014 - Eric

Contactinformatie

Adresgegevens
Kermelberg 76
D-58453 Witten-Schnee
Nordrhein-Westfalen
Duitsland
Contact
E-mail
info@sun-witten.de
Telefoon
+49 (0)2302800418
Website
http://www.sun-witten.de
Navigatieadres
Google coördinaten
51.42400777142020, 7.392436370300280
map Open kaart