Wildwood Naturist’s Resort

Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

Wildwood is een middelgrote naturistencamping in de omgeving van Dallas (Texas). Er zijn schaduwrijke kampeerplaatsen en twee zwembaden. Fotograferen is niet toegestaan. Bezoekers dienen zich van tevoren aan te melden. Deze locatie is aangesloten bij bij de AANR.

Kampeerplaatsen voor tent en camper (met en zonder elektriciteit), twee zwembaden, hot tub, wandelgelegenheid op het eigen terrein, watervolleybal, volleybalveld, horseshoes, clubhuis met spelletjes, pooltafels en gezamenlijke keuken, verhuur van huisjes, pétanque, wasmachine.

Adresgegevens

Adres

241 Private Road 1179
TX 76234 Decatur
Illinois
Verenigde Staten

Navigatieadres

Google coördinaten
33.26613, -97.663
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
info@wildwoodnaturist.com
Telefoon
+001 (940)6272280
Website
http://www.wildwoodnaturist.com