Wildwood Naturist’s Resort

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Wildwood is een middelgrote naturistencamping in de omgeving van Dallas (Texas). Er zijn schaduwrijke kampeerplaatsen en twee zwembaden. Fotograferen is niet toegestaan. Bezoekers dienen zich van tevoren aan te melden. Deze locatie is aangesloten bij bij de AANR.

Kampeerplaatsen voor tent en camper (met en zonder elektriciteit), twee zwembaden, hot tub, wandelgelegenheid op het eigen terrein, watervolleybal, volleybalveld, horseshoes, clubhuis met spelletjes, pooltafels en gezamenlijke keuken, verhuur van huisjes, pétanque, wasmachine.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
241 Private Road 1179
TX 76234 Decatur
Illinois
Verenigde Staten
Contact
E-mail
info@wildwoodnaturist.com
Telefoon
+001 (940)6272280
Website
http://www.wildwoodnaturist.com
Navigatieadres
Google coördinaten
33.26613, -97.663
map Open kaart