White Thorn Lodge

Meer foto's (7)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

White Thorn Lodge is een familie-nudistencamping genesteld in de heuvels van West-Pennsylvania, op ongeveer een uur rijden van Pittsburgh, Cleveland, Erie, Canton en Wheeling.

Een ontspannende natuurlijke oase in onze meer dan 200 hectare bos, White Thorn biedt een gezinsvriendelijke sfeer, campings, sport- en recreatievoorzieningen, weekendevenementen en de mogelijkheid tot vernieuwing die uniek is voor de nudistenervaring.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
383 State Line Rd
PA 16115 Darlington
South Carolina
Verenigde Staten
Contact
E-mail
wtl@whitethornlodge.org
Telefoon
+001 (724)8465984
Website
http://www.whitethornlodge.org
Navigatieadres
Google coördinaten
40.7546, -80.5161
map Open kaart