White Thorn Lodge

Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

White Thorn Lodge is een familie-nudistencamping genesteld in de heuvels van West-Pennsylvania, op ongeveer een uur rijden van Pittsburgh, Cleveland, Erie, Canton en Wheeling.

Een ontspannende natuurlijke oase in onze meer dan 200 hectare bos, White Thorn biedt een gezinsvriendelijke sfeer, campings, sport- en recreatievoorzieningen, weekendevenementen en de mogelijkheid tot vernieuwing die uniek is voor de nudistenervaring.

Adresgegevens

Adres

383 State Line Rd
PA 16115 Darlington
South Carolina
Verenigde Staten

Navigatieadres

Google coördinaten
40.7546, -80.5161
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
wtl@whitethornlodge.org
Telefoon
+001 (724)8465984
Website
http://www.whitethornlodge.org