Whispering Pines

Meer foto's (8)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Whispering Pines is een familiecamping in de omgeving van Ocean Isle Beach (North Carolina). Er worden veel activiteiten georganiseerd. Aangesloten bij de AANR. Creditcards worden geaccepteerd. Het ligt dichtbij het strand.
Faciliteiten en mogelijkheden
Kampeerplaatsen (met en zonder elektriciteit), zonneweide, speeltoestellen, clubhuis met dansruimte en groot (overdekt) terras, zwembad, jacuzzi, verhuur van volledig ingerichte huisjes, vijver, zwemmeer met ligstrandje.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
1114 Sun Street
NC 28469 Ocean Isle Beach
North Carolina
Verenigde Staten
Contact
E-mail
wpnr@atmc.net
Telefoon
+001 (910)2876404
Website
http://www.whisperingpinesnudistresort.com
Navigatieadres
Google coördinaten
33.97621, -78.49787
map Open kaart