Whispering Pines

Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

Whispering Pines is een familiecamping in de omgeving van Ocean Isle Beach (North Carolina). Er worden veel activiteiten georganiseerd. Aangesloten bij de AANR. Creditcards worden geaccepteerd. Het ligt dichtbij het strand.
Faciliteiten en mogelijkheden
Kampeerplaatsen (met en zonder elektriciteit), zonneweide, speeltoestellen, clubhuis met dansruimte en groot (overdekt) terras, zwembad, jacuzzi, verhuur van volledig ingerichte huisjes, vijver, zwemmeer met ligstrandje.

Adresgegevens

Adres

1114 Sun Street
NC 28469 Ocean Isle Beach
North Carolina
Verenigde Staten

Navigatieadres

Google coördinaten
33.97621, -78.49787
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
wpnr@atmc.net
Telefoon
+001 (910)2876404
Website
http://www.whisperingpinesnudistresort.com