Village Naturiste Gymkana (niet meer naturistisch)

Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

Let op: het lijkt er op dat deze locatie inmiddels geen naturistencamping meer is. Onderstaande informatie is nog uit de tijd dat Gymkana wel nog een blootlocatie was. 

Village Naturiste Gymkana was een gezellige camping in een prachtige omgeving waar flink gewandeld kon worden. Het terrein zelf had een zwembad.

De beheerders organiseerden geregeld activiteiten voor de gasten. Het terrein was geopend van half juni tot en met september en hadvoorzieningen voor mindervaliden. Huisdieren waren welkom.

Faciliteiten en mogelijkheden

68 kampeerplaatsen voor tent en caravan. Ook verhuur van diverse accommodaties. Voorzieningen: douche, toilet, wasbak, zwembad,  tafeltennis. Let op: de locatie op de kaart geeft het begin van de toegangsweg aan. Volg vanaf daar de bewegwijzering naar ‘Village Naturiste’.

Adresgegevens

Adres

Can Fabre
F-66230 Serralongue
Languedoc-Roussillon
Frankrijk

Navigatieadres

Google coördinaten
42.37826937983190, 2.532594951342840
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
serralongue@wanadoo.fr
Telefoon
+33 (0)468396292
Website