Village Naturiste Gymkana (onduidelijk of deze locatie nog open is)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Village Naturiste Gymkana is een gezellige camping in een prachtige omgeving waar flink gewandeld kan worden. Het terrein zelf heeft een zwembad.De beheerders organiseren geregeld activiteiten voor de gasten.Het terrein is geopend van half juni tot en met september en heeft voorzieningen voor mindervaliden. Huisdieren zijn welkom.Faciliteiten en mogelijkheden
68 kampeerplaatsen voor tent en caravan. Ook verhuur van diverse accommodaties. Voorzieningen: douche, toilet, wasbak, zwembad,  tafeltennis. Let op: de locatie op de kaart geeft het begin van de toegangsweg aan. Volg vanaf daar de bewegwijzering naar ‘Village Naturiste’.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Can Fabre
F-66230 Serralongue
Languedoc-Roussillon
Frankrijk
Contact
E-mail
serralongue@wanadoo.fr
Telefoon
+33 (0)468396292
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
42.37826937983190, 2.532594951342840
map Open kaart