Vecaki

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Het officiële naaktstrand van Letland is het Vec??i strand, het ligt het dichtst bij Riga. Dit strand wordt ook het meest bezocht en het is ook het meest populaire van Letland. Het ligt iets ten noorden van het dorp Vec??i.

Je kunt het strand het best bereiken door de trein te nemen vanaf Riga naar Saulkrasti en uit te stappen in Vec??i. Vanaf het treinstation neem je vervolgens bus nummer 200 of 204. Het strand is ongeveer een kilometer lang en het is gelegen tussen Vec??iem en Kalngal?. Dit strand heeft overigens verschillende gedeeltes: oudere mannen, families met kinderen, vrouwen en het homo-gedeelte.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Vecaki
Letland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
57.0805288, 24.10535070000003
map Open kaart