Vecaki

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Het officiële naaktstrand van Letland is het Vec??i strand, het ligt het dichtst bij Riga. Dit strand wordt ook het meest bezocht en het is ook het meest populaire van Letland. Het ligt iets ten noorden van het dorp Vec??i.

Je kunt het strand het best bereiken door de trein te nemen vanaf Riga naar Saulkrasti en uit te stappen in Vec??i. Vanaf het treinstation neem je vervolgens bus nummer 200 of 204. Het strand is ongeveer een kilometer lang en het is gelegen tussen Vec??iem en Kalngal?. Dit strand heeft overigens verschillende gedeeltes: oudere mannen, families met kinderen, vrouwen en het homo-gedeelte.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Vecaki
Letland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
57.0805288, 24.10535070000003
map Open kaart