Naturistencamping Valley View Recreation Club

Meer foto's (5)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naturistencamping De Valley View Recreation Club in de Verenigde Staten is een kleine camping met eenvoudige faciliteiten. Het ligt vrij zuidelijk in Wisconsin, op ongeveer 40 kilometer van Madison. Fotograferen op het terrein is strikt verboden. Aangesloten bij de AANR.

Faciliteiten en mogelijkheden Naturistencamping Valley View Recreation Club

Kampeerplaatsen voor tent, caravan en camper (met en zonder elektriciteit/water) zwembad met ligstoelen, clubhuis met gemeenschappelijke keuken, tv en openhaard, volleybalveld, schommel, speeltoestellen, vuurplaats, sanitairblok met warm en koud water, klein winkeltje met levensmiddelen, verhuur van motelkamers, stacaravans en huisjes.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
N3080 East Rockdale Road
WI 53523 Cambridge
Massachusetts
Verenigde Staten
Contact
E-mail
vvrcweb@gmail.com
Telefoon
+001 (608)4233060
Website
http://www.valleyviewrecreationclub.com
Navigatieadres
Google coördinaten
42.9609, -89.00853
map Open kaart