Naturistencamping Valley View Recreation Club

Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

Naturistencamping De Valley View Recreation Club in de Verenigde Staten is een kleine camping met eenvoudige faciliteiten. Het ligt vrij zuidelijk in Wisconsin, op ongeveer 40 kilometer van Madison. Fotograferen op het terrein is strikt verboden. Aangesloten bij de AANR.

Faciliteiten en mogelijkheden Naturistencamping Valley View Recreation Club

Kampeerplaatsen voor tent, caravan en camper (met en zonder elektriciteit/water) zwembad met ligstoelen, clubhuis met gemeenschappelijke keuken, tv en openhaard, volleybalveld, schommel, speeltoestellen, vuurplaats, sanitairblok met warm en koud water, klein winkeltje met levensmiddelen, verhuur van motelkamers, stacaravans en huisjes.

Adresgegevens

Adres

N3080 East Rockdale Road
WI 53523 Cambridge
Massachusetts
Verenigde Staten

Navigatieadres

Google coördinaten
42.9609, -89.00853
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
vvrcweb@gmail.com
Telefoon
+001 (608)4233060
Website
http://www.valleyviewrecreationclub.com