Valley Sun Club

Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

Het terrein van de Valley Sun Club is 4 hectare groot, goed onderhouden en met veel groen. Een aantal caravans is voor de vakantie te huur. Mensen die niet gereserveerd hebben zijn gelimiteerd welkom. Geschikt voor mindervaliden.

Let op: het adres en de GPS-gegevens hieronder betreffen het postadres. De locatie van het terrein wordt pas bekend gemaakt nadat je je bezoek van tevoren hebt aangekondigd.

Adresgegevens

Adres

14 Jackman Drive
LS18 4HS Horsforth
Yorkshire & The Humber
Engeland

Navigatieadres

Google coördinaten
53.833752, -1.626749
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
barry1711@hotmail.co.uk
Telefoon
+44 (0)7877042595
Website
http://www.valley-sun-club.co.uk