Vakantieoord Vera Playa

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Appartement

Activiteiten

  • Naaktstrand <10 km

Beschrijving

In het zuiden van Spanje in het dorp Vera Playa, gelegen aan de Costa de Almeria, zijn de verschillende vakantieoorden die ieder hun eigen sfeer en architectuur hebben, in de loop der jaren samengegroeid tot een echt vakantiedorp voor naturisten. Het dorp ligt dicht aan een 3 km lang zandstrand waar je heerlijk bloot kunt zonnen, wandelen en zwemmen. De zee loopt hier langzaam af en dat is ideaal voor kinderen.

De afgesloten vakantieoorden zijn fraai aangelegd in mooie tuinen en bieden goede faciliteiten. Alle appartementen zijn particulier eigendom zodat de inrichtingen van elkaar verschillen.

In de winter is Vera Playa ook heel populair bij overwinteraars.

Adresgegevens

Adres

Playas de Vera (Almeria)
Spanje

Navigatieadres

Google coördinaten
37.2207119, -1.8081190000000300
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website