Top End Naturist Recreation Retreat (TENRR)

Meer foto's (4)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

ZOMERACTIE
Lidmaatschap 2021 + € 12,50 korting op Nudie-producten.
Word de rest van het jaar 2021 voor slechts € 25,- per persoon lid van NFN en profiteer direct van je lidmaatschap. Zo ontvang je meteen een kortingscode waarmee je € 12,50 extra korting op Nudie-producten in de webshop krijgt!

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Top End Naturist Recreation Retreat beslaat ruim 40 hectare aan bosgebied in de Shire of Litchfield, Northern Territory. Het terrein ligt op 70 kilometer van Darwin en is het hele jaar geopend. Aangesloten bij de ANF. Bezoekers worden verzocht van tevoren contact op te nemen.

Faciliteiten en mogelijkheden
Winkel, bar, overdekte recreatieplaats met tv, vuurplaats, zwembad, groot schaakbord, minigolf, minitennisveld, pooltafel, verhuur van huisjes en caravans, elektriciteit, kampeerplaatsen voor tent en caravan, wasmachine.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
230 Spencer Road
0841 NT Darwin River
Australië
Navigatieadres
Google coördinaten
-12.83021, 130.94195
map Open kaart