Top End Naturist Recreation Retreat (TENRR)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Top End Naturist Recreation Retreat beslaat ruim 40 hectare aan bosgebied in de Shire of Litchfield, Northern Territory. Het terrein ligt op 70 kilometer van Darwin en is het hele jaar geopend. Aangesloten bij de ANF. Bezoekers worden verzocht van tevoren contact op te nemen.

Faciliteiten en mogelijkheden
Winkel, bar, overdekte recreatieplaats met tv, vuurplaats, zwembad, groot schaakbord, minigolf, minitennisveld, pooltafel, verhuur van huisjes en caravans, elektriciteit, kampeerplaatsen voor tent en caravan, wasmachine.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
230 Spencer Road
0841 NT Darwin River
Australië
Navigatieadres
Google coördinaten
-12.83021, 130.94195
map Open kaart