Tindo Nudist Club

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Tindo Nudist Club is een verenigingsterrein dat in de Barossa Valley ligt, op een uur rijden van Adelaide. Het terrein is 5 hectare groot.

Een ANF/INF-kaart is verplicht. Het terrein is goed begaanbaar voor mindervaliden. Reserveren wordt aangeraden. Op het terrein zijn zowel zonnige als schaduwrijke campingplaatsen.

Faciliteiten en mogelijkheden
Er is een clubhuis aanwezig op het terrein, evenals een kinderbad en kinderspeelplaats. Natuurlijk is er voor de volwassenen ook een buitenzwembad. Er kan getennist worden. Er zijn kampeerplaatsen, maar er kunnen ook huisjes gehuurd worden.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Pimpala Road
SA 5351 Cockatoo Valley
Australië
Contact
E-mail
membership@tindo.com.au
Telefoon
+61 (0)885245585
Website
http://www.tindo.com.au
Navigatieadres
Google coördinaten
-34.61862, 138.84965
map Open kaart