Tindo Nudist Club

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Tindo Nudist Club is een verenigingsterrein dat in de Barossa Valley ligt, op een uur rijden van Adelaide. Het terrein is 5 hectare groot.

Een ANF/INF-kaart is verplicht. Het terrein is goed begaanbaar voor mindervaliden. Reserveren wordt aangeraden. Op het terrein zijn zowel zonnige als schaduwrijke campingplaatsen.

Faciliteiten en mogelijkheden
Er is een clubhuis aanwezig op het terrein, evenals een kinderbad en kinderspeelplaats. Natuurlijk is er voor de volwassenen ook een buitenzwembad. Er kan getennist worden. Er zijn kampeerplaatsen, maar er kunnen ook huisjes gehuurd worden.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Pimpala Road
SA 5351 Cockatoo Valley
Australië
Contact
E-mail
membership@tindo.com.au
Telefoon
+61 (0)885245585
Website
http://www.tindo.com.au
Navigatieadres
Google coördinaten
-34.61862, 138.84965
map Open kaart