Tiermas warmwaterbronnen

Kenmerken

Algemeen

  • Clothing optional
  • Natuurwater
  • Geschikt naaktstrand
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km
  • Geschikt voor kinderen
  • Huisdieren welkom

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

In de omgeving van Zaragoza (Spanje) vind je het stuwmeer met de warmwaterbronnen van Tiermas. Het is een openbaar stuwmeer met langzaam stromend water. Het water heeft een temperatuur van rond de 35 graden Celsius.

De bronnen zijn lastig bereikbaar zowel met de auto als te voet. Je kunt langs de weg of in de droge bedding parkeren. Er wordt veel bloot gezwommen en gerecreëerd. Er hangt een zwavellucht, waar je tegen moet kunnen.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Tiermas Escó
50682 Escó
Saragossa
Spanje
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
42.613787, 1.106147
map Open kaart