Naturistencamping The Pen-Mar Club

Meer foto's (5)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

The Pen-Mar Club is een kleinschalige naturistencamping in een beschutte vallei bij het Allegheny-gebergte (Pennsylvania). Op dit naturistenterrein in de Verenigde Staten van 24 hectare kun je bloot wandelen. Bezoekers worden verzocht van tevoren contact op te nemen.

Aangesloten bij de AANR. INF/FNI-kaart verplicht. Camera’s (ook die van een mobiele telefoon) zijn op het terrein niet toegestaan. Huisdieren zijn welkom, mits ingeënt. Kampeerplaatsen, visvijver, zonneweide, volleybalveld, kinderspeelplaats, zwembad, verhuur van accommodatie.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
1067 Stoneybreak Rd
MD 21750 Warfordsburg
Pennsylvania
Verenigde Staten
Contact
E-mail
penmarclub@aol.com
Telefoon
+001 (717)2943262
Website
http://www.pen-mar.com
Navigatieadres
Google coördinaten
39.73253, -78.24029
map Open kaart