Naturistencamping The Pen-Mar Club

Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

The Pen-Mar Club is een kleinschalige naturistencamping in een beschutte vallei bij het Allegheny-gebergte (Pennsylvania). Op dit naturistenterrein in de Verenigde Staten van 24 hectare kun je bloot wandelen. Bezoekers worden verzocht van tevoren contact op te nemen.

Aangesloten bij de AANR. INF/FNI-kaart verplicht. Camera’s (ook die van een mobiele telefoon) zijn op het terrein niet toegestaan. Huisdieren zijn welkom, mits ingeënt. Kampeerplaatsen, visvijver, zonneweide, volleybalveld, kinderspeelplaats, zwembad, verhuur van accommodatie.

Adresgegevens

Adres

1067 Stoneybreak Rd
MD 21750 Warfordsburg
Pennsylvania
Verenigde Staten

Navigatieadres

Google coördinaten
39.73253, -78.24029
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
penmarclub@aol.com
Telefoon
+001 (717)2943262
Website
http://www.pen-mar.com