The Cooroy Colony

Meer foto's (6)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

The Cooroy Colony is een kampeerterrein in de buurt van de Sunshine Coast. Het wordt vrijwillig gerund door naturistenstel Bruce & Julie en biedt weinig faciliteiten. Aangezien het niet elke dag geopend is, dien je van tevoren contact op te nemen als je het terrein wilt bezoeken.

Let op: onderstaande GPS-gegevens zijn de gegevens van het dichtstbijzijnde dorpje en niet de gegevens van het terrein zelf. Neem voor de exacte locatie per telefoon of e-mail contact op.

Faciliteiten en mogelijkheden
Toilet, warme douches, 16 kampeerplaatsen met elektriciteit, mobile home voor verhuur en ‘happy hour’.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Carters Ridge
Australië
Contact
E-mail
bares@thecooroycolony.com
Telefoon
+61(0)400495379
Website
http://www.thecooroycolony.com
Navigatieadres
Google coördinaten
-26.45104, 152.76389
map Open kaart