Sunnybroom Club

Meer foto's (5)

Kenmerken

Ledenvoordeel

  • Korting op overnachtingen bij blootlocaties
  • Korting op activiteiten en evenementen
  • Korting op de entree bij sauna’s en zwembaden

Wil je ook profiteren van deze unieke voordelen die deze blootlocatie biedt? Klik dan hieronder en word lid! Dat kan al voor €2,50 per maand!

Lid worden

Beschrijving

Sunnybroom is een in 1964 opgericht verenigingsterrein. Het terrein was voorheen een bouwland met boerderij. Het boerderijtje is nu clubhuis met een houtkachel en keuken. De loft kan gebruikt worden als logeergelegenheid voor gasten. Bij koeler weer is het goed toeven achter een glazen wand op het terras. Het drinkwater komt uit een natuurlijke bron.

Het terrein heeft een groot veld voor tenten en caravans en 2 kleinere velden voor sportactiviteiten, een zonneweide en een speelveld voor kinderen.

Je vind het ruim 30 km ten westen van Aberdeen en 400 m vanaf de hoofdweg. In de nabije omgeving kunnen boswandelingen gemaakt worden. Het terrein is geopend van mei tot en met september. Bezoekers worden verzocht van tevoren contact op te nemen. Honden zijn niet toegestaan.

Faciliteiten en mogelijkheden
Toiletten, douche, campers toegestaan, clubhuis, sauna, jeu de boulesbaan, keuken voor bezoekers. Rustige eenvoudige camping zonder veel georganiseerde activiteiten.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Crawfordswell, Tough
AB33 8EA Alford Aberdeenshire
Schotland
Engeland
Contact
E-mail
sunnybroom@hotmail.com
Telefoon
+44 (0)7794711627
Website
http://www.nakedscotland.org.uk/clubs/sunnybroom
Navigatieadres
Google coördinaten
57.199434, -2.591915
map Open kaart