Sunnybroom Club

Meer foto's (5)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Sunnybroom is een in 1964 opgericht verenigingsterrein. Het terrein was voorheen een bouwland met boerderij. Het boerderijtje is nu clubhuis met een houtkachel en keuken. De loft kan gebruikt worden als logeergelegenheid voor gasten. Bij koeler weer is het goed toeven achter een glazen wand op het terras. Het drinkwater komt uit een natuurlijke bron.

Het terrein heeft een groot veld voor tenten en caravans en 2 kleinere velden voor sportactiviteiten, een zonneweide en een speelveld voor kinderen.

Je vind het ruim 30 km ten westen van Aberdeen en 400 m vanaf de hoofdweg. In de nabije omgeving kunnen boswandelingen gemaakt worden. Het terrein is geopend van mei tot en met september. Bezoekers worden verzocht van tevoren contact op te nemen. Honden zijn niet toegestaan.

Faciliteiten en mogelijkheden
Toiletten, douche, campers toegestaan, clubhuis, sauna, jeu de boulesbaan, keuken voor bezoekers. Rustige eenvoudige camping zonder veel georganiseerde activiteiten.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Crawfordswell, Tough
AB33 8EA Alford Aberdeenshire
Schotland
Engeland
Contact
E-mail
sunnybroom@hotmail.com
Telefoon
+44 (0)7794711627
Website
http://www.nakedscotland.org.uk/clubs/sunnybroom
Navigatieadres
Google coördinaten
57.199434, -2.591915
map Open kaart