Sunnybroom Club

Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

Sunnybroom is een in 1964 opgericht verenigingsterrein. Het terrein was voorheen een bouwland met boerderij. Het boerderijtje is nu clubhuis met een houtkachel en keuken. De loft kan gebruikt worden als logeergelegenheid voor gasten. Bij koeler weer is het goed toeven achter een glazen wand op het terras. Het drinkwater komt uit een natuurlijke bron.

Het terrein heeft een groot veld voor tenten en caravans en 2 kleinere velden voor sportactiviteiten, een zonneweide en een speelveld voor kinderen.

Je vind het ruim 30 km ten westen van Aberdeen en 400 m vanaf de hoofdweg. In de nabije omgeving kunnen boswandelingen gemaakt worden. Het terrein is geopend van mei tot en met september. Bezoekers worden verzocht van tevoren contact op te nemen. Honden zijn niet toegestaan.

Faciliteiten en mogelijkheden
Toiletten, douche, campers toegestaan, clubhuis, sauna, jeu de boulesbaan, keuken voor bezoekers. Rustige eenvoudige camping zonder veel georganiseerde activiteiten.

Adresgegevens

Adres

Crawfordswell, Tough
AB33 8EA Alford Aberdeenshire
Schotland
Engeland

Navigatieadres

Google coördinaten
57.199434, -2.591915
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
sunnybroom@hotmail.com
Telefoon
+44 (0)7794711627
Website
http://www.nakedscotland.org.uk/clubs/sunnybroom