Sunny Haven Recreation Park

Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

Sunny Haven Recreation Park is een kleinschalige gezinscamping in de omgeving van South Bend. Deze naturistencamping ligt in de staten Indiana in de Verenigde Staten. Geopend van mei tot september. Aangesloten bij de AANR. De INF/FNI-kaart geeft korting. Huisdieren zijn toegestaan, mits aangelijnd en in bezit van vaccinatiepaspoort.

Faciliteiten en mogelijkheden naturistencamping Sunny Haven Recreation Park

Kampeerplaatsen voor tent, caravan en camper, verhuur van chalets, zwembad, sauna, jacuzzi, speeltoestellen, volleybalveld, jeu de boulesbaan, tafeltennis, pokertafel, restaurant voor ontbijt, lunch en diner (’s weekends geopend).

Adresgegevens

Adres

11425 Anderson Rd
IN 46530 Granger
Indiana
Verenigde Staten

Navigatieadres

Google coördinaten
41.74465, -86.09003
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
kdloder@ael.com
Telefoon
+001 (574)2775356
Website
http://www.sunnyhaven.net