Naturistencamping Sungrove Club

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Sungrove Club ligt dicht bij Grimsby en is een piepklein, vriendelijk terrein met ruimte voor maximaal 5 caravans en 3 tenten. Het verenigingsterrein ligt in een zeer rustige omgeving. Honden zijn niet toegestaan. Roken is verboden. Reserveren is verplicht. Er is geen elektriciteit.

Faciliteiten en mogelijkheden naturistencamping Sungrove Club

Kamperen is mogelijk met caravans en tenten. Op het terrein zijn een zwembad, spelbanen, een recreatieruimte met keuken, een sauna en een aantal zonneweides aanwezig. Toilet voor mindervaliden.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Prospect Lane, Waltham Road
N.E. Lincolnshire DN 37 ORQ Brigsley
East Midlands
Engeland
Contact
E-mail
deirdre.perry@ntlworld.com
Telefoon
+44 (0)7745106008
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
53.506107, -0.111194
map Open kaart