Sun Ray Hills

Meer foto's (6)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Sun Ray Hills is een groot, mooi verzorgd verenigingsterrein in de omgeving van Burlington (Wisconsin). Er komen voornamelijk clubleden, maar er zijn 20 kampeerplaatsen (grassige ondergrond) voor bezoekers. Geopend van mei tot en met september. Reserveren verplicht. Aangesloten bij de AANR.

Faciliteiten en mogelijkheden
Kampeerplaatsen voor tent, caravan en camper (met en zonder elektriciteit/water), zwembad met glijbaan en ligbedden, recreatieruimte met biljarttafel, vijver, volleybalveld, jeu de boulesbaan.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
7148 McHenry Street
WI 53105 Burlington
Vermont
Verenigde Staten
Contact
E-mail
Telefoon
+001 (262)5392592
Website
http://www.sunrayhills.com
Navigatieadres
Google coördinaten
42.63991, -88.28804
map Open kaart