Sun Ray Hills

Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

Sun Ray Hills is een groot, mooi verzorgd verenigingsterrein in de omgeving van Burlington (Wisconsin). Er komen voornamelijk clubleden, maar er zijn 20 kampeerplaatsen (grassige ondergrond) voor bezoekers. Geopend van mei tot en met september. Reserveren verplicht. Aangesloten bij de AANR.

Faciliteiten en mogelijkheden
Kampeerplaatsen voor tent, caravan en camper (met en zonder elektriciteit/water), zwembad met glijbaan en ligbedden, recreatieruimte met biljarttafel, vijver, volleybalveld, jeu de boulesbaan.

Adresgegevens

Adres

7148 McHenry Street
WI 53105 Burlington
Vermont
Verenigde Staten

Navigatieadres

Google coördinaten
42.63991, -88.28804
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
+001 (262)5392592
Website
http://www.sunrayhills.com