Springfield (Manchester Sun and Air Society)

6
Voldoende 1 review
Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

Springfield is een mooi beschut clubterrein in de landelijke omgeving van Manchester en Liverpool. Kamperen kan er op 2 aangewezen velden: de één centraal naast het zwembad en de ander rustig gelegen aan de rand van de camping.

Er is een luxe sauna in het clubhuis en een uitgebreide kinderspeelplaats met een onweerstaanbaar fort, schommels, trampoline en zandbak. Het terrein is geopend van 1 maart tot en met 31 oktober.

Faciliteiten en mogelijkheden
Terrein is luxe met een nieuw gebouwd clubhuis dat voorzien is van tv, dvd en internet. Ook is er een uitgebreide sauna aanwezig, een speelplaats (met fort, schommel, trampoline en zandbak) en een moderne keuken. Ook een barbecueplaats. Sportfaciliteiten: groot zwembad, petanquebaan, volleybalveld. Vuurplaats en barbecueplek.

Adresgegevens

Adres

Sandy Lane, Middlewich Road
WA16 9JF Lower Peover
West Midlands
Engeland

Navigatieadres

Google coördinaten
53.255201, -2.386737
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

6
  Blootvriendelijkheid
  6
  Hygiëne
  6
  Faciliteiten
  6
  Eten en drinken
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  6
  Kindvriendelijkheid
  6
6

Zeven jaar geleden waren we hier ook al met onze kinderen van toen zeventien jaar. Het was toen het meest geweldige terrein dat we bezochten vanwege de sfeer en we waren benieuwd of het nog zo was. Vriendelijk ontvangen en inderdaad een aantal bekende gezichten. Iedere avond kampvuur was er niet meer, alleen op zaterdagavond, maar de mensen kwamen nog steeds 's avonds bij elkaar. We werden direct uitgenodigd en het was gezellig. Heel mooi zwembad. Ze spelen daar een spel dat op jeu de boules lijkt, maar dan met ballen die niet rond zijn.Mooi clubhuis met keuken en keurig sanitair. Liverpool is leuk om te bezoeken. Wij komen hier zeker nog eens terug vanwege de open, hartelijke sfeer.

  Blootvriendelijkheid
  6
  Hygiëne
  6
  Faciliteiten
  6
  Eten en drinken
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  6
  Kindvriendelijkheid
  6

31 aug 2014 - m de groot

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
msaswarden@hotmail.com
Telefoon
+44 (0)7821805866
Website
http://www.springfieldmsas.org