Springfield (Manchester Sun and Air Society)

6
Voldoende 1 review
Meer foto's (13)

Kenmerken

Ledenvoordeel

 • Korting op overnachtingen bij blootlocaties
 • Korting op activiteiten en evenementen
 • Korting op de entree bij sauna’s en zwembaden

Wil je ook profiteren van deze unieke voordelen die deze blootlocatie biedt? Klik dan hieronder en word lid! Dat kan al voor €2,50 per maand!

Lid worden

Beschrijving

Springfield is een mooi beschut clubterrein in de landelijke omgeving van Manchester en Liverpool. Kamperen kan er op 2 aangewezen velden: de één centraal naast het zwembad en de ander rustig gelegen aan de rand van de camping.

Er is een luxe sauna in het clubhuis en een uitgebreide kinderspeelplaats met een onweerstaanbaar fort, schommels, trampoline en zandbak. Het terrein is geopend van 1 maart tot en met 31 oktober.

Faciliteiten en mogelijkheden
Terrein is luxe met een nieuw gebouwd clubhuis dat voorzien is van tv, dvd en internet. Ook is er een uitgebreide sauna aanwezig, een speelplaats (met fort, schommel, trampoline en zandbak) en een moderne keuken. Ook een barbecueplaats. Sportfaciliteiten: groot zwembad, petanquebaan, volleybalveld. Vuurplaats en barbecueplek.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Review over deze locatie

6
  Ligging
  6
  Faciliteiten
  6
  Eten en drinken
  6
  Kindvriendelijkheid
  6
  Hygiëne
  6
  Prettig Bloot recreëren
  6
6

Zeven jaar geleden waren we hier ook al met onze kinderen van toen zeventien jaar. Het was toen het meest geweldige terrein dat we bezochten vanwege de sfeer en we waren benieuwd of het nog zo was. Vriendelijk ontvangen en inderdaad een aantal bekende gezichten. Iedere avond kampvuur was er niet meer, alleen op zaterdagavond, maar de mensen kwamen nog steeds 's avonds bij elkaar. We werden direct uitgenodigd en het was gezellig. Heel mooi zwembad. Ze spelen daar een spel dat op jeu de boules lijkt, maar dan met ballen die niet rond zijn.Mooi clubhuis met keuken en keurig sanitair. Liverpool is leuk om te bezoeken. Wij komen hier zeker nog eens terug vanwege de open, hartelijke sfeer.

  Ligging
  6
  Faciliteiten
  6
  Eten en drinken
  6
  Kindvriendelijkheid
  6
  Hygiëne
  6
  Prettig Bloot recreëren
  6

31 aug 2014 - m de groot

Contactinformatie

Adresgegevens
Sandy Lane, Middlewich Road
WA16 9JF Lower Peover
West Midlands
Engeland
Contact
E-mail
msaswarden@hotmail.com
Telefoon
+44 (0)7821805866
Website
http://www.springfieldmsas.org
Navigatieadres
Google coördinaten
53.255201, -2.386737
map Open kaart