Sport und FKK Verein Herzsprung

5,3
Onvoldoende 1 review

Kenmerken

Algemeen

 • Verenigingscamping

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Verenigingsterrein, geschikt voor een langer verblijf. Op het complex verblijven ook enkele geklede gasten. De naturistencamping ligt in de deelstaat Brandenburg. De Duitse hoofdstad Berlijn ligt op 80 kilometer afstand. Een bezoek aan deze cultuurrijke stad is een absolute ‘must’.

De naturistencamping is gelegen in een landelijke omgeving met landbouw en bossen. Er zijn prima wandel- en fietsmogelijkheden, hoewel het landschap niet spectaculair is. Bijzonder is het zogeheten Schiffshebewerk waar een scheepslift de functie van een sluis inneemt. Voor kinderen is er het attractiepark Traumzauberland en in Eberswald is een dierentuin.

Het naturistenterrein is gelegen aan een meer met een zonneweide. Honden zijn niet toegestaan. De naturistencamping is geschikt voor mindervaliden. Ook is het terrein bijzonder geschikt voor kinderen tot en met 12 jaar.

Er zijn ruime tentplaatsen (zelf uitzoeken). De auto mag niet bij plek worden geparkeerd. Op het naturistenterrein is voldoende schaduw, een redelijk vlakke bodem. ’s Nachts is het rustig op het terrein. De naturistencamping kent veel Duitse clubleden.

Het sanitair is uitstekend. Reserveren verplicht.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Review over deze locatie

5,3
  Ligging
  6
  Faciliteiten
  4
  Eten en drinken
  6
  Kindvriendelijkheid
  6
  Hygiëne
  6
  Prettig Bloot recreëren
  4
5,3

Vanaf het kampeer/gastenveld (te) ver lopen naar het sanitair, met sleutel. Vreemd sanitair, groot, schoon maar heren en dames doucheruimtes apart, absurd veel wc's (?). De camping kwam op ons meer over als clothing optional, dan naturistisch. Gezellig terras. Camping heeft een eigen strandje met direct aangrenzend een openbare weide/strand.

  Ligging
  6
  Faciliteiten
  4
  Eten en drinken
  6
  Kindvriendelijkheid
  6
  Hygiëne
  6
  Prettig Bloot recreëren
  4

20 jul 2014 - Maarten

Contactinformatie

Adresgegevens
Am Schulzensee (Postadres: Postfach 100352, 16286, Schwedt)
D-16278 Herzsprung
Brandenburg
Duitsland
Contact
E-mail
kontakt@fkk-herzsprung.de
Telefoon
+49 (0)333124036 (seizoen) / (0)333223759(buiten seizoen)
Website
http://www.fkk-herzsprung.de
Navigatieadres
Google coördinaten
52.25532, 13.66892
map Open kaart