South Canterbury Sun Club

7,4
Goed 2 reviews
Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

De South Canterbury Sun Club is gevestigd in een oud schoolgebouw in het Tripp Settlement Reserve, ongeveer tien kilometer van het dorpje Geraldine. Op vertoon van de INF/FNI-kaart krijg je korting op de kampeerkosten. Bezoekers dienen zich van tevoren aan te melden.

Faciliteiten en mogelijkheden
Zwembad, clubhuis met keuken, tennisbaan, jeu de boulesbaan, sanitairblok met warme douches en wasmachine, verhuur van huisje, kampeerplaatsen voor tent, caravan en camper (met en zonder elektriciteit).

Adresgegevens

Adres

Tripp Settlement Road
Geraldine
Nieuw-Zeeland

Navigatieadres

Google coördinaten
-43.990000, 171.217140
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

7,4
  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  7,5
  Prijs / kwaliteit
  10
  Faciliteiten
  6
  Zwemmen
  6
  Staat van het sanitair
  6
  Eten en drinken
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  6
  Geschikt voor mindervaliden
  6
7,7

Klein maar fijn

Ik bezocht de locatie Met partner

Rijdend op weg 79 krijg je ongeveer 4 km noordelijk van Geraldine de westelijke afslag Trip Settlement Rd. Rijd deze weg 8 km af totdat je links het bordje ‘School’ ziet. Daar vind je de South Canterbury Sun Club. Het is een klein, vlak terrein met een beperkte ruimte voor gasten, die overigens zeer welkom zijn. De ontvangst en de hele omgang is allerhartelijkst. Hou er rekening mee dat je helemaal wordt opgenomen in het sociale gebeuren op het terrein. De vereniging heeft overigens vrijwel alleen oudere leden. De voorzieningen zijn oud, maar schoon en goed functionerend. Er is elektriciteit, maar geen telefoon, laat staan internet of WiFi. Overigens merkten we tijdens een wandeling verder westelijk na ongeveer 2 km net een streepje bereik. Winkels vind je in Geraldine, 10 km verderop. De omgeving is prachtig en leent zich goed voor fiets- of wandeltochten. Op en rond het terreintje wemelt het van de vogels. ’s Nachts is het er doodstil.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Faciliteiten
  6
  Zwemmen
  6
  Staat van het sanitair
  6
  Eten en drinken
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  6
  Geschikt voor mindervaliden
  6

11 feb 2020 - Eric & Judith

5

Bij ons in de sauna ziet steeds vaker mnseen die door een ziekte een lichaamdeel moeten missen. Ik vind het zo knap dat zij al hun angsten weten te overwinnen en zich bloot durven geven. Inderdaad heel veel respect.

  Hygiëne
  5

Ook interessant (telt niet mee in de score)

11 okt 2015 - Yusuf

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
scsc@gonatural.co.nz
Telefoon
+64 (0)211235904 / +64 33599644
Website
http://www.gonatural.co.nz/SCSC