Sonnlandbund Regensburg

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Verenigingscamping

Beschrijving

Dit verenigingsterrein is 2 hectare groot en doet groen aan met veel bomen en struiken. De camping bevindt zich net buiten Regensburg. Het is een zeer rustige camping met zowel zonnige als schaduwrijke plaatsen. Reserveren is aan te bevelen. Honden zijn niet welkom. Het is 1,5 km naar het dichtsbijzijnde openbaar vervoer.Faciliteiten en mogelijkheden
Clubhuis, winkel, keuken, verwarmd zwembad, petanquebaan, kinderspeelplaats, voetbalveld, twee tennisbanen, tafeltennistafel.

Adresgegevens

Adres

Lehmhöfler Holz
D-93057 Regensburg-Wutzlhofen
Bayern
Duitsland

Navigatieadres

Google coördinaten
49.05396, 12.13701
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
webmaster@sonnlandbund.de
Telefoon
+49 (0)94167742
Website
http://www.sonnlandbund.de