Solway Sun Club

6,8
Goed 2 reviews
Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

Solway is een 6 hectare groot familieterrein, gelegen in een bosrijke omgeving nabij Carlisle. Het ligt vlak bij Hadrian’s Wall en Eden Valley.

Het terrein is geopend van maart tot en met oktober. Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd. Rustige, eenvoudige camping zonder veel georganiseerde activiteiten. Er is geen elektriciteit. Het sanitair met warme douches en sauna is in 2010 vernieuwd. Bezoekers worden verzocht van tevoren contact op te nemen.

Faciliteiten en mogelijkheden
Kampeerplaatsen voor tent en camper (niet voor caravans), volleybalveld, zonneweide, zwembad, sauna, toiletten en warme douches, clubhuis met kookfaciliteiten. Er is 1 mobil home beschikbaar voor verhuur, reserveren wordt aanbevolen.

Adresgegevens

Adres

Mampus Wood (High Knells)
Cumbria CA6 4JH Carlisle
North West
Engeland

Navigatieadres

Google coördinaten
53.18199, -2.14037
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

6,8
  Blootvriendelijkheid
  7
  Hygiëne
  7
  Faciliteiten
  7
  Eten en drinken
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  6
7,5

Via de duidelijke beschrijving die ik ontving kon ik gemakkelijk de club vinden. Wel een mooie route door de velden om vervolgens in een bos te belandden waar de Solway Sunclub zich bevind. Een mooie natuurlijke camping met ruime plekken waar mijn tent prima kon staan. Ook een keuken met bezoekerskoelkast is aanwezig. Toiletten en douches zijn niet hypermodern maar wel schoon en dat vind ik belangrijker. En dan is er nog de vriendelijke ontvangst met koffie en cake, super. En zeer behulpzame leden die de wifi open zetten en uitleggen hoe ik dat zelf kon doen. Ook hulp met een lege accu hebben ze verleend. Dus alles bijelkaar een prima plek om te bezoeken! Ik ga vast nog een keer langs op Solway Sunclub. Dank aan Ron en Elizabeth.

  Blootvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  8
  Faciliteiten
  8
  Eten en drinken
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  6

24 aug 2014 - Freerk de Boer-Brouw

6

Prachtig terrein,alleen zeer moeilijk te vinden,ook met de TomTom. Adresgegevens zijn goed doch de TomTom geeft aan 'bestemming bereikt',maar dan moet je nog ongeveer een klein kwartier via een smal pad de weilanden in. Maar aan het eind van het pad wacht dan ook een prachtige natuurlijke camping,alleen jammer dat er geen electra aanwezig is.Toilet wat verouderd maar schoon. Mensen erg vriendelijk en behulpzaam.G.H.Geist, Den Helder.

  Blootvriendelijkheid
  6
  Hygiëne
  6
  Faciliteiten
  6
  Eten en drinken
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  6
  Kindvriendelijkheid
  6

31 jul 2010 - Bezoeker

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
+44 (0)1228529764 / 7840103185
Website
http://www.solwaysunclub.com