FSG Solingen e.V.

Kenmerken

Algemeen

  • Verenigingscamping

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Het terrein is 0,8 hectare groot en ligt dichtbij (op 20 kilometer) Düsseldorf en Keulen. Het is een terrein met vele oude bomen waardoor de kampeerplekken genoeg schaduw hebben. Ook zijn er op het terrein grote zonnige ligweides.Het terrein is goed te bereiken vanaf de openbare weg. Op de camping worden vaak activiteiten georganiseerd, waaronder handwerkcursussen en wandeltochten. Ook worden er evenementenavonden georganiseerd.Honden zijn niet toegestaan. De parkeerplaats is afgezonderd van de tenten/caravans.Faciliteiten en mogelijkheden
Clubhuis, keuken, badmintonbaan, petanquebaan en tafeltennistafel.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Im Bremsenkamp (postadres: Postfach 101171, 42611 Solingen
D-40764 Langenfeld
Nordrhein-Westfalen
Duitsland
Contact
E-mail
Telefoon
+49 (0)219125565
Website
http://www.fsg-nw.de/index.php/ct-menu-item-10/ct-menu-item-13
Navigatieadres
Google coördinaten
51.129245195692000, 6.9882052000000300
map Open kaart