Solar de Guaratiba

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Solar de Guaratiba is het terrein van de Associação Naturista da Praia do Abricó (ANA), waar het gelijknamige naaktstrand Praia do Abricó ligt. Het terrein is 1,2 hetare groot en ligt in de regio van Rio de Janeiro.

Er zijn enkele overnachtingsfaciliteiten, maar het terrein wordt voornamelijk gebruikt voor dagrecreatie. Het is het hele jaar geopend. Reserveren is verplicht. Honden mogen het terrein op, mits aan de lijn. Het vakantieoord is zes kilometer van de dichtstbijzijnde stad. Rolstolvriendelijk terrein.

Faciliteiten en mogelijkheden
Op het terrein is aanwezig: gasthuis, winkel, relaxruimte, kookgelegenheid, restaurant, kinderspeelplaats, zwembad, voetbalveld.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Rua Leonel da Rocha 385
26032-460 Guaratiba
Brazilië
Contact
E-mail
Telefoon
+55 (021)4172332 / +55 9914912
Website
http://www.anabrico.com
Navigatieadres
Google coördinaten
-22.96817, -43.65134
map Open kaart