Naturistencamping Skovly Naturist Center

Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

Skovly is de oudste naturistenvereniging van Noorwegen en ligt ten zuiden van Oslo, dichtbij Halden en de Zweedse grens. Dit verenigingsterrein is 3,5 ha groot en is alleen geschikt voor tenten. Er is geen elektriciteit en er zijn geen douches.

De camping is mooi gelegen in ongerepte natuur, direct aan het Femsjøen-meer. De INF/NFN-kaart is verplicht. Geopend van 1 juni tot 31 augustus.

Faciliteiten en mogelijkheden Naturistencamping Skovly Naturist Center

40 tentplaatsen. Overnachtingsmogelijkheden in woonhuis. Verhuur van 5-persoonshut. Kookgelegenheid, gemeenschappelijke ruimte, kinderspeelplaats, sauna, centrale barbecue, zwemgelegenheid in natuurwater, recreatieruimte met tv op zonne-energie. Fietsroutes. Vissen is toegestaan. Niet geschikt voor rolstoelgebruikers. Er is geen drinkwater aanwezig.

Adresgegevens

Adres

Mørkveien 40
N-1409 Halden
Noorwegen

Navigatieadres

Google coördinaten
59.147751, 11.475328
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
skovly@naturist.no
Telefoon
+47 33045122 / +47 45407145
Website
http://www.scandinavianaturist.org/skovly/en