Skinny Dippers Mallorca

9,7
Fenomenaal 3 reviews

Kenmerken

Eten en drinken

 • Restaurant

Algemeen

 • Hotel

Faciliteiten

 • Buitenbad
 • Massage

Diversen

 • Wifi
 • Wasserette

Type verblijf

 • Mindervaliden

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Skinny Dippers Mallorca is een naturistenresort met 12 kamers gelegen in een prachtige omgeving. Je geniet van een luxe verblijf in een fraai landhuis en het ontbijt wordt elke dag geserveerd naast het zwembad van 22 x 15 meter.

Informatie over Skinny Dippers Mallorca

Ook rondom het resort kun je volop bloot genieten, zonnen en wandelen in de prachtige tuin met vele terrassen en terrasjes. Om de rust te waarborgen hebben de eigenaars besloten dat het resort alleen toegankelijk is voor volwassenen en zijn kinderen dus niet welkom. 12 volledige ingerichte kamers, zwembad 22x15m, restaurant, wasmachine, wifi, massage, geschikt voor mindervaliden.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

9,7
  Ligging
  9,7
  Faciliteiten
  9,3
  Eten en drinken
  9,7
  Kindvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  9,7
  Prettig Bloot recreëren
  9,7
10

We waren vorig jaar 2 weken bij Jordi en Grant en het was ontroerend goed. Je komt in een groep die elkaar al een week kennen maar na een dag heb je iedereen al gesproken. Heerlijk eten, leuk ontbijt en mooi zwembad. Ontspannen sfeer, wil je even rust dan krijg je rust en als je wilt kletsen kan je kletsen. Natuurlijk zijn er Engelse gasten, maar in die 2 weken heb ik ook Zwitsers, Belgen, Amerikanen, Noren en Duitsers ontmoet en altijd ook wel (niet teveel) Nederlanders. In september gaan we weer.

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  10
  Eten en drinken
  10
  Kindvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Prettig Bloot recreëren
  10

27 apr 2018 - Hans en Ellen

9,8

Ook dit jaar waren wij weer bij Skinny Dippers in Mallorca. De verhuizing naar de nieuwe locatie is een geweldig succes. Er is een groot zwembad met luxe zonnebedden. Grant en Jordi zijn er goed in geslaagd de atmosfeer van de oude locatie mee te verhuizen naar de nieuwe. De verzorging was weer uitstekend en Grant blijft een vraagbaak voor toeristische informatie. Het ontbijtje ’s morgens doet niet onder voor een 5-sterrenhotel, maar ook de gezamenlijke maaltijden van de hand van Jordi zijn voortreffelijk! De inrichting van de appartementen is bijzonder luxe. Skinny Dippers ligt op een prettige afstand van het vliegveld van Palma en het naturistenstrand Es Trenc. Het publiek is erg internationaal en wat een rust zonder gillende kinderen. Het verblijf heeft iets paradijselijks en we hebben alweer geboekt voor volgend jaar.

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  9
  Eten en drinken
  10
  Hygiëne
  10
  Prettig Bloot recreëren
  10

18 aug 2014 - Nico

9

Fantastisch luxe verblijf zonder gegil van kinderen. Verwennerij door Grant en Jordy. Lekker babbelen aan het voornamelijk Engelse mede-naturisten . Prachtige tuin en zwembad. Centraal gelegen voor uitstapjes op het mooie eiland.

  Ligging
  9
  Faciliteiten
  9
  Eten en drinken
  9
  Hygiëne
  9
  Prettig Bloot recreëren
  9

05 jul 2014 - connie

Contactinformatie

Adresgegevens
Campos
Spanje
Contact
E-mail
skinnydippersmallorca@gmail.com
Telefoon
+34 (0)655597098
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
39.4049, 3.03548
map Open kaart