Silverleigh Naturist Spa & Nudist Club

Wordt lid

Kenmerken

Eten en drinken

  • Restaurant

Algemeen

  • Hotel

Faciliteiten

  • Binnenbad
  • Buitenbad
  • Sauna
  • Hottub / Jacuzzi

Type verblijf

  • Beginners

Beschrijving

Silverleigh is een naturistenclub die gesitueerd is in een hotel met een zeer uitgebreid saunacomplex. Alles is gericht op het naturistisch genieten van sauna, stoombaden, zwembaden en ook in het hotel zelf.

Het complex is 7 dagen per week geopend, behalve met Kerstmis. Bezoekers voor 1 dag zijn van harte welkom en er zijn ook speciale arrangementen beschikbaar voor bezoekers die een paar dagen willen blijven.

Groot verwarmd zwembad, 2 jacuzzi’s, Turks stoombad, Zweedse sauna, zonnebedden, mini-gymzaal, restauratie, rustruimte, buitenruimte met ruststoelen en tafeltennistafel, mogelijkheden tot massage, aromatherapie, behandeling van sportblessures door geschoolde therapeuten.

Adresgegevens

Adres

London Road
TN15 6EX West Kingsdown
South East
Engeland

Navigatieadres

Google coördinaten
51.351887, 0.253093
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
info@silverleigh.com
Telefoon
+44 (0) 1474853438
Website