Silverglades (Morecambe Bay Naturist Club)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Silverglades is het terrein van de Morecambe Bay Naturist Club, 16 kilometer ten noorden van Lancaster, in de Arnside en Silverdale regio. Het is een eenvoudig clubterrein in het midden van een stil en bosrijk natuurgebied.

Het hele jaar door geopend. Behalve naturisten zijn er op het terrein ook vlinders, konijnen, eekhoorntjes en af en toe een hert te vinden. Honden zijn welkom, mits aangelijnd en rustig (in verband met de bosdieren op de camping). Er is geen elektriciteit en drinkwater. Bezoekers dienen van tevoren contact op te nemen en worden verzocht eveneens van tevoren te betalen. Enkel geschikt voor kleine campers en caravans.

Faciliteiten en mogelijkheden
De camping is eenvoudig ingericht. Op het terrein staat een klein clubhuis met eenvoudige kookgelegenheid. Ook is er een barbecueplaats aanwezig met picknicktafels.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Carnforth
North West
Engeland
Contact
E-mail
enquiries@mbnc.org.uk
Telefoon
+44 (0)1772490499 / +44 (0)7842124610
Website
http://www.mbnc.org.uk
Navigatieadres
Google coördinaten
54.94844, -2.91963
map Open kaart