Scottish Outdoor Club

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Dit verenigingsterrein is gelegen op Inchmurrin Island in het meer Loch Lomond, temidden van één van de meest imposante landschappen van Groot-Brittannië.

Je kunt er alleen met de ferry komen, waardoor het lastig te bereiken is voor campers en caravans. Het merendeel van de leden heeft een eigen chalet. Er zijn ruime kampeermogelijkheden. Bezoekers worden verzocht altijd van tevoren contact op te nemen. Honden zijn niet toegestaan. Op het eiland bevindt zich tevens een hotel met lunch- en dinerfaciliteiten.

Faciliteiten en mogelijkheden
Er is een clubhuis met toilet en douchefaciliteiten. Er is ook een apart sanitairblok op het terrein. Sauna, ontmoetingsruimte, volleybalveld.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Blairlinnans
Schotland
Engeland
Navigatieadres
Google coördinaten
56.05051, -4.60057
map Open kaart