Scottish Outdoor Club

Meer foto's (8)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Dit verenigingsterrein is gelegen op Inchmurrin Island in het meer Loch Lomond, temidden van één van de meest imposante landschappen van Groot-Brittannië.

Je kunt er alleen met de ferry komen, waardoor het lastig te bereiken is voor campers en caravans. Het merendeel van de leden heeft een eigen chalet. Er zijn ruime kampeermogelijkheden. Bezoekers worden verzocht altijd van tevoren contact op te nemen. Honden zijn niet toegestaan. Op het eiland bevindt zich tevens een hotel met lunch- en dinerfaciliteiten.

Faciliteiten en mogelijkheden
Er is een clubhuis met toilet en douchefaciliteiten. Er is ook een apart sanitairblok op het terrein. Sauna, ontmoetingsruimte, volleybalveld.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Blairlinnans
Schotland
Engeland
Navigatieadres
Google coördinaten
56.05051, -4.60057
map Open kaart