Sauna Vitalia Beauty Wellness

Wordt lid

Kenmerken

Diversen

  • Gezinsvriendelijk

Beschrijving

Bij Vitalia Beauty vind je meerdere sauna’s waar je tot rust kunt komen. Voor de echte warmte liefhebbers is er een Kelo sauna. In deze sauna loopt de temperatuur op tot 90 graden. De Kelo sauna dankt zijn naam aan de gebruikte houtsoort, de Kelo den. Deze boomsoort groeit rond de poolcirkel. De bomen die voor de Kelo sauna gebruikt zijn, zijn honderden jaren oud en geven veel sfeer. Daarnaast geven ze langzaam hun warmte af, wat ervoor zorgt dat u zich heerlijk kunt ontspannen.

Wil je het gevoel hebben dat je een strandwandeling maakt terwijl je in de sauna verblijft? Dan is de zoutsteen sauna echt iets voor jou. Tijdens jouw verblijf in de zoutsteen sauna zul je merken dat er zoutkristallen in de lucht vrijkomen bij de verhitting. Deze zoutkristallen hebben een prettig effect op de luchtwegen. En door de zoute lucht, kom je tot rust.

Naast een Kelo sauna en een zoutsteen sauna, is er ook een stoomsauna. In deze sauna ligt de temperatuur lager en is de vochtigheid aanzienlijk hoger dan in de traditionele sauna. Dit zorgt ervoor dat je lichaam volledig wordt gereinigd. De bloedsomloop wordt gestimuleerd, de spieren komen los, de poriën worden gereinigd en de luchtwegen worden vrij gemaakt. Na je verblijf in de stoomsauna is het belangrijk dat u afkoelt.

Op sommige dagen zijn kinderen bij deze sauna ook welkom. Check de website van de sauna voor actuele informatie over gezinsdagen.

Adresgegevens

Adres

Hoofdstraat 5b
9431 AB Westerbork
Drenthe
Nederland

Navigatieadres

Google coördinaten
52.849874, 6.607928
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
info@vitaliabeauty.nl
Telefoon
0593 - 22 21 20
Website
https://www.vitaliabeauty.nl/