Sauna Vitalia Beauty Wellness

Meer foto's (4)

Kenmerken

Ledenvoordeel

  • Korting op overnachtingen bij campings en accommodaties
  • Korting op activiteiten zoals workshops
  • Korting op de entree bij sauna’s en zwembaden

Wil je ook profiteren van deze unieke voordelen die deze accommodatie biedt? Klik dan hieronder en word lid! Dat kan al voor €2,50 per maand!

Lid worden

Beschrijving

Bij Vitalia Beauty vind je meerdere sauna’s waar je tot rust kunt komen. Voor de echte warmte liefhebbers is er een Kelo sauna. In deze sauna loopt de temperatuur op tot 90 graden. De Kelo sauna dankt zijn naam aan de gebruikte houtsoort, de Kelo den. Deze boomsoort groeit rond de poolcirkel. De bomen die voor de Kelo sauna gebruikt zijn, zijn honderden jaren oud en geven veel sfeer. Daarnaast geven ze langzaam hun warmte af, wat ervoor zorgt dat u zich heerlijk kunt ontspannen.

Wil je het gevoel hebben dat je een strandwandeling maakt terwijl je in de sauna verblijft? Dan is de zoutsteen sauna echt iets voor jou. Tijdens jouw verblijf in de zoutsteen sauna zul je merken dat er zoutkristallen in de lucht vrijkomen bij de verhitting. Deze zoutkristallen hebben een prettig effect op de luchtwegen. En door de zoute lucht, kom je tot rust.

Naast een Kelo sauna en een zoutsteen sauna, is er ook een stoomsauna. In deze sauna ligt de temperatuur lager en is de vochtigheid aanzienlijk hoger dan in de traditionele sauna. Dit zorgt ervoor dat je lichaam volledig wordt gereinigd. De bloedsomloop wordt gestimuleerd, de spieren komen los, de poriën worden gereinigd en de luchtwegen worden vrij gemaakt. Na je verblijf in de stoomsauna is het belangrijk dat u afkoelt.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Hoofdstraat 5b
9431 AB Westerbork
Drenthe
Nederland
Contact
E-mail
info@vitaliabeauty.nl
Telefoon
0593 - 22 21 20
Website
https://www.vitaliabeauty.nl/
Navigatieadres
Google coördinaten
52.849874, 6.607928
map Open kaart