Sauna Thermen 5 mei ( sluit 29 april 2023)

9,7
Fenomenaal 1 review
Wordt lid

Kenmerken

Diversen

 • Gezinsvriendelijk

Beschrijving

Tijdloos genieten; dat is het streven van Sauna Thermen 5 mei. Je wordt uitgenodigd om er heerlijk tot rust te komen terwijl je van de sauna geniet.

Ontspannen bij Sauna Thermen 5 mei

Je vindt hier verschillende massagevormen, een beautyafdeling en een zonnestudio.

Op sommige dagen zijn kinderen bij deze sauna ook welkom. Check de website van de sauna voor actuele informatie over gezinsdagen.

 

Deze sauna sluit haar deuren op 29 april 2023

Adresgegevens

Adres

Telderskade 42-44
2321 TE Leiden
Zuid-Holland
Nederland

Navigatieadres

Google coördinaten
52.14994, 4.476319999999987
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

9,7
  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Faciliteiten
  10
  Zwemmen
  8
  Staat van het sanitair
  10
  Eten en drinken
  10

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  8
  Geschikt voor mindervaliden
  2
9,7

Zondagmiddagsauna in Leiden

Ik bezocht de locatie Met partner

Een compacte gezellige familiesauna verdeeld over een aantal verdiepingen. Door het ontbreken van een lift is deze sauna minder geschikt voor mindervaliden, veel wenteltrappen om van verdieping te wisselen. (souterrain met o.a. kleedkamers t/m het dakterras op de 3e verdieping) Er werden vandaag (zondag 13 maart 2022) een drietal opgietingen verzorgd in de opgietsauna waarvan we de eerste twee hebben meegemaakt. Tijdens de eerste sessie knoopte de saunameester een groepsgesprek aan waarbij verschillende onderwerpen de revue passeerden. De tweede opgietsessie was daartegen, volgens velen niet meer dan normaal, in stilte uitgevoerd. In deze sauna vindt je alle gebruikelijke faciliteiten zoals zwembaden, whirlpools, (infrarood-)sauna's, voeten bad, warme- en koude douches, koud dompelbad, ijsgrot en rustruimtes (binnen, semi-buiten en op het dakterras.) Het eten (lunch en diner) was goed van kwaliteit en betaalbaar. Het mocht even duren voordat je bestelling op tafel stond, maar dit zou natuurlijk ook aan een personeelsgebrek kunnen liggen. Volgens ons stond er maar 1 kok in de keuken en 1 personeelslid voor de bediening van het restaurant/bar/entree. Een leuke niet al te drukke goed verzorgde sauna waar je makkelijk enkele uren aan je ontspanningsniveau kunt werken. Als lid van de NFN krijg je een aantal euro's korting op de toegangsprijs (€23,95 i.p.v. €29,95). Geef dit wel duidelijk aan bij het (online) reserveren in het opmerkingenveld omdat deze korting niet online aan te kiezen is. Met blote groeten, Ron.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Faciliteiten
  10
  Zwemmen
  8
  Staat van het sanitair
  10
  Eten en drinken
  10

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  8
  Geschikt voor mindervaliden
  2

13 mrt 2022 - Ron V.

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
info@saunathermen5mei.nl
Telefoon
+31 (0) 71 57 20 520
Website
http://www.saunathermen5mei.nl