Sauna Hotel Bron Apart

Meer foto's (5)

Kenmerken

Algemeen

  • Hotel / vakantiepark met sauna

Faciliteiten

  • Infraroodsauna

Ledenvoordeel

  • Korting op overnachtingen bij campings en accommodaties
  • Korting op activiteiten zoals workshops
  • Korting op de entree bij sauna’s en zwembaden

Wil je ook profiteren van deze unieke voordelen die deze accommodatie biedt? Klik dan hieronder en word lid! Dat kan al voor €2,50 per maand!

Lid worden

Beschrijving

Sauna Hotel Bron Apart is een uniek en modern, kleinschalig saunacomplex met 4****sterren Superior hotel faciliteiten, gelegen in de dorpskern van Nuland (gemeente Den Bosch).

Na een reinigende en verwarmende douche kun je jouw voeten extra opwarmen in een voetenbad. Daarna kun je kiezen uit de 3 pure sauna’s.

  • De Finse droge sauna
  • De Turkse stoomsauna
  • De infrarood sauna

Na deze opwarming van het lichaam is het tijd om af te koelen. Dat kan in de centraal gelegen buitenpatio en onder verschillende koude douches. Weer op temperatuur komen kan onder de warme douches, bubbelend in de buitenspa of heerlijk binnen in de lounge. Tevens kun je gebruik maken van het buitenzwembad, voorzien van een jetstream, zodat je tegen de stroom in kunt zwemmen.

Bron Apart zorgt voor een badjas, slippers, baddoeken en luxe verzorgingsproducten van het exclusieve merk Chopard. Tijdens de saunagang is het niet gebruikelijk om badkleding te dragen. Bron Apart biedt je naast de wellness ook de mogelijkheid schoonheidsbehandelingen en massages te reserveren.

Bron Apart werkt uitsluitend op reservering. Hierdoor wordt gegarandeerd dat je geen andere gasten treft, dan het door jou samengestelde gezelschap.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Dorpstraat 5G
5391 AS Nuland
Noord-Brabant
Nederland
Contact
E-mail
info@bronapart.nl
Telefoon
+31 0735322277
Website
http://www.bronapart.nl/
Navigatieadres
Google coördinaten
51.725017, 5.435276
map Open kaart