Sauna Cantarel

Meer foto's (4)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Sauna Cantarel heeft de rijke Grieks-Romeinse badcultuur verenigd met het saunagenot uit Scandinavië. Die samensmelting komt tot uit- drukking in het Turkse stoombad, de hot-wirlpool en het binnen- en buitenzwembad met jetstreams. En natuurlijk vier saunacabines waarvan er twee uitzicht geven op de grote zongerichte tuin.

Bij Sauna Cantarel heb je keuze uit vier sauna’s met verschillende vochtigheidsniveaus en een Turks stoombad. Daarnaast zijn er diverse baden zoals een binnen- en buitenzwembad van natuursteen, een koud dompelbad, een whirlpool, voetenbad en twee bruisbaden.

Opgietingen vinden plaats in de speciaal hiervoor gebouwde KELO-cabine. Naar de sauna gaan is een vier-seizoenenfeest. In de zomer kun je op de ligbedden genieten van onze tuin. In de wintermaanden zo vanuit de hete sauna de koude buitenlucht in.

Iedere dinsdag is het damesdag.

 

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Oeverzegge 7
1724 TZ Oudkarspel
Noord-Holland
Nederland
Contact
E-mail
info@saunacantarel.nl
Telefoon
0226-312844
Website
https://www.saunacantarel.nl/
Navigatieadres
Google coördinaten
52.707731, 4.804689
map Open kaart