Sauna Wellness Ons Buiten

Kenmerken

Diversen

  • Badkledingdagen
  • Vrouwendagen

Faciliteiten

  • Massage

Algemeen

  • 0 - 5

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Toe aan een portie ontspanning? In onze sauna & wellness in Oostkapelle in Zeeland kom je heerlijk tot rust. Alle faciliteiten voor een op-en-top wellnessbeleving zijn aanwezig, zoals een Finse sauna, infraroodsauna, stoombad, whirlpool, koud dompelbad, buitenruimte, relax-zoutgrot en verschillende douches.

Een saunabezoek verhoogt de natuurlijke weerstand, ontspant vermoeide spieren, voert afvalstoffen af en verlicht stress en spanning. Maak gebruik van onze openbare openingstijden of huur onze sauna & wellness privé af voor jouw gezelschap.

Dat laatste kan al vanaf 2 personen. Tip! Combineer je sauna- en wellness bezoek met een massage of een lunch of diner in ONSpaviljoen.

Sauna Wellness Ons Buiten is alleen voor verblijfsgasten van Ons Buiten geopend. Door de wetgeving zijn daggasten tot nader inzien niet toegestaan.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Aagtekerkseweg 2a
4356 RJ Oostkapelle
Zeeland
Nederland
Contact
E-mail
Telefoon
+31 0118581813
Website
https://www.onsbuiten.nl/nl/
Navigatieadres
Google coördinaten
51.563515, 3.545518
map Open kaart