Sauna AquaOlsberg

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

AquaOlsberg maakt onderdeel uit van een kuuroord, waaronder een zwembad, restaurant en een saunalandschap. De sauna is het hart van de AquaOlsberg. Het kuuroord bevindt zich in het centrum van Olsberg, midden in het Sauerland, dus prima te combineren met een korte trip.

Stel je voor middenin de winter. Comfortabele warmte dringt door in het lichaam, de huid tintelt aangenaam. Voordat een koude schenking zorgt voor afkoeling. Ontspanning verspreidt zich en al snel is er ruimte voor nieuwe vitaliteit.  Even offline, tot rust komen, de batterij  opladen en de zelfgenezende werking van het lichaam activeren – in de bossauna gaat het allemaal vanzelf. 

Faciliteiten Sauna Aqua Olsberg
Sauna AquaOlsberg beschikt over diverse sauna’s. Zoals een saunagrot, panoramasauna, buitenbaden en opgietingen. Bekijk alle informatie op de website.

Geopend van Maandag tot Zondag 10.00 – 22.00 uur

Let op! Het sauna gedeelte is ongekleed; overige ruimtes niet.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Zur Sauerlandtherme 1
59939 Olsberg
Hochsauerlandkreis
Noordrijn-Westfalen
Duitsland
Navigatieadres
Google coördinaten
51.357573, 8.483583
map Open kaart