Saulkrasti

6
Voldoende 1 review

Kenmerken

Algemeen

 • Aan zee

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Het In?upe naturistenstrand is een middelgroot strand gelegen nabij de Saulkrasti spoorlijn op de zuidelijke oever van de In?upe rivier op ongeveer 50 kilometer van Riga. Het is het oudste naaktstrand maar tegenwoordig niet meer zo populair, vooral vanwege de relatief grote afstand tot Riga.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Review over deze locatie

6
  Ligging
  6
  Faciliteiten
  6
  Eten en drinken
  6
  Kindvriendelijkheid
  6
  Hygiëne
  6
  Prettig Bloot recreëren
  6
6

In het weekend is het er druk, dat is bij mooi weer in het algemeen zo in Letland. En als het druk is dan is het ineens blijkbaar toch niet zo normaal dat je uit de kleren gaat. Verder is het er erg mooi, een oneindig, smal strand en meestal is er wel een rustig plekje ergens te vinden. In de omgeving zijn zelfs meerdere mogelijkheden om gratis te kamperen in de duinpan (voor zover ik weet niet in Saulkrasti maar wel wat noordelijker). Dan is het ook erg rustig in de avonden en heb je grote kans niemand tegen te komen en heerlijk te zwemmen bij zonsondergang. De watertemperatuur is wel onderhevig aan stromingen, soms kan het bij mooi weer toch verraderlijk koud zijn door stromingen of juist andersom.

  Ligging
  6
  Faciliteiten
  6
  Eten en drinken
  6
  Kindvriendelijkheid
  6
  Hygiëne
  6
  Prettig Bloot recreëren
  6

24 okt 2011 - Bezoeker

Contactinformatie

Adresgegevens
Saulkrasti
Letland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
57.267503, 24.41499799999997
map Open kaart