Saulkrasti

6
Voldoende 1 review

Kenmerken

Algemeen

 • Aan zee

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Het In?upe naturistenstrand is een middelgroot strand gelegen nabij de Saulkrasti spoorlijn op de zuidelijke oever van de In?upe rivier op ongeveer 50 kilometer van Riga. Het is het oudste naaktstrand maar tegenwoordig niet meer zo populair, vooral vanwege de relatief grote afstand tot Riga.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Review over deze locatie

6
  Blootvriendelijkheid
  6
  Hygiëne
  6
  Faciliteiten
  6
  Eten en drinken
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  6
  Kindvriendelijkheid
  6
6

In het weekend is het er druk, dat is bij mooi weer in het algemeen zo in Letland. En als het druk is dan is het ineens blijkbaar toch niet zo normaal dat je uit de kleren gaat. Verder is het er erg mooi, een oneindig, smal strand en meestal is er wel een rustig plekje ergens te vinden. In de omgeving zijn zelfs meerdere mogelijkheden om gratis te kamperen in de duinpan (voor zover ik weet niet in Saulkrasti maar wel wat noordelijker). Dan is het ook erg rustig in de avonden en heb je grote kans niemand tegen te komen en heerlijk te zwemmen bij zonsondergang. De watertemperatuur is wel onderhevig aan stromingen, soms kan het bij mooi weer toch verraderlijk koud zijn door stromingen of juist andersom.

  Blootvriendelijkheid
  6
  Hygiëne
  6
  Faciliteiten
  6
  Eten en drinken
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  6
  Kindvriendelijkheid
  6

24 okt 2011 - Bezoeker

Contactinformatie

Adresgegevens
Saulkrasti
Letland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
57.267503, 24.41499799999997
map Open kaart