Sandy Lane Club

Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

Sandy Lane Club is een ‘traditioneel’ gezinsterrein in de buurt van Hutchinson (Kansas). Alleengaanden en stellen van gelijke sekse lijken hier niet welkom: neem van tevoren contact op voor meer informatie. Geopend van mei tot oktober.Aangesloten bij de AANR. Fotograferen is niet toegestaan. Honden zijn welkom, mits aangelijnd.

Faciliteiten en mogelijkheden
Kampeerplaatsen voor tent, caravan en camper (met en zonder elektriciteit/water), verhuur van twee chalets, zwembad, jacuzzi, speeltoestellen, wandelgelegenheid op eigen terrein, volleybalveld, zonneweide, clubhuis met gemeenschappelijke keuken.

Adresgegevens

Adres

8501 North Tobacco Road
KS 67522 Buhler
Kansas
Verenigde Staten

Navigatieadres

Google coördinaten
38.14795, -97.86708
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
info@sandylaneclub.com
Telefoon
+001 (620)5432645
Website
http://www.sandylaneclub.com