Sandy Lane Club

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Sandy Lane Club is een ‘traditioneel’ gezinsterrein in de buurt van Hutchinson (Kansas). Alleengaanden en stellen van gelijke sekse lijken hier niet welkom: neem van tevoren contact op voor meer informatie. Geopend van mei tot oktober.Aangesloten bij de AANR. Fotograferen is niet toegestaan. Honden zijn welkom, mits aangelijnd.

Faciliteiten en mogelijkheden
Kampeerplaatsen voor tent, caravan en camper (met en zonder elektriciteit/water), verhuur van twee chalets, zwembad, jacuzzi, speeltoestellen, wandelgelegenheid op eigen terrein, volleybalveld, zonneweide, clubhuis met gemeenschappelijke keuken.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
8501 North Tobacco Road
KS 67522 Buhler
Kansas
Verenigde Staten
Contact
E-mail
info@sandylaneclub.com
Telefoon
+001 (620)5432645
Website
http://www.sandylaneclub.com
Navigatieadres
Google coördinaten
38.14795, -97.86708
map Open kaart