Sandalwood Lodge

Meer foto's (8)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Sandalwood Lodge ligt op ongeveer een uur rijden van Johannesburg en heeft verspreid over vijfentwintig hectare bushveld drie chalets, vier slaapruimtes en vijftig kampeerplaatsen. Poedelen kan er in het mooie zwembad of de gezellige jacuzzi.

Leuk detail: Sandalwood Lodge bestaat al ruim twintig jaar, maar de eigenaar raakte zo geïnspireerd door het feestje dat de Zuid-Afrikaanse naturistenfederatie er in 2012 vierde, dat hij besloot het per direct tot naturistenresort om te dopen.

Faciliteiten en mogelijkheden
Drie chalets met badkamer en keuken, vier slaapkamers met badkamer, 50 kampeerplaatsen (zonder elektriciteit), zwembad, jacuzzi, restaurant, dansruimte, speeltoestellen.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
398 Chelsea Crescent
Garsfontein Pretoria
Zuid Afrika
Contact
E-mail
sandalwoodlodge@gmail.com
Telefoon
+27 711703781
Website
http://www.sandalwoodlodge.co.zw/
Navigatieadres
Google coördinaten
-25.4866625, 28.411779799999900
map Open kaart