Sandalwood Lodge

Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

Sandalwood Lodge ligt op ongeveer een uur rijden van Johannesburg en heeft verspreid over vijfentwintig hectare bushveld drie chalets, vier slaapruimtes en vijftig kampeerplaatsen. Poedelen kan er in het mooie zwembad of de gezellige jacuzzi.

Leuk detail: Sandalwood Lodge bestaat al ruim twintig jaar, maar de eigenaar raakte zo geïnspireerd door het feestje dat de Zuid-Afrikaanse naturistenfederatie er in 2012 vierde, dat hij besloot het per direct tot naturistenresort om te dopen.

Faciliteiten en mogelijkheden
Drie chalets met badkamer en keuken, vier slaapkamers met badkamer, 50 kampeerplaatsen (zonder elektriciteit), zwembad, jacuzzi, restaurant, dansruimte, speeltoestellen.

Adresgegevens

Adres

398 Chelsea Crescent
Garsfontein Pretoria
Zuid Afrika

Navigatieadres

Google coördinaten
-25.4866625, 28.411779799999900
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
sandalwoodlodge@gmail.com
Telefoon
+27 711703781
Website
http://www.sandalwoodlodge.co.zw/