Rock Lodge Club

Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

Rock Lodge Club is grote een familiecamping in het noorden van New Jersey. Het terrein beslaat bijna zestig hectare en ligt ronddom een heerlijk zwemmeer. Alleengaanden zijn van harte welkom. Huisdieren mogen alleen door verenigingsleden worden meegenomen.

Rock Lodge Club is aangesloten bij de AANR.

Faciliteiten en mogelijkheden
Kampeerplaatsen (met en zonder elektriciteit), groot zwemmeer met strandje en (onbeveiligd) pierebadje, speeltoestellen, jacuzzi, sauna, tennisbaan, volleybalveld, badmintonveld, tafeltennistafel, clubhuis met gemeenschappelijke, piano en tv, WiFi, wasmachine, barbecueplaats, verhuur van stacaravans.

Adresgegevens

Adres

119 Rock Lodge Road
NJ 07460 Stockholm
Wisconsin
Verenigde Staten

Navigatieadres

Google coördinaten
41.07287, -74.53361
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
info@rocklodge.com
Telefoon
+001 (973)6979721
Website
http://www.rocklodge.com