Rincão Clube Naturista

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Rincão Clube Naturista ligt in een prachtige vallei met veel watervallen op wandelafstand. Er worden chalets verhuurd en het is het hele jaar geopend. Reserveren is verplicht. Honden worden toegelaten, mits aan de lijn. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd.

Faciliteiten en mogelijkheden
Op het terrein is een recreatieruimte met tv, kookgelegenheid, sauna, zwembad, peuterbad, zwemmeertje, massagesalon, spelcomputer, restaurant en accommodatieverhuur.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Review over deze locatie

0

Ook interessant (telt niet mee in de score)

    Ligging
    8

Goede voorbereiding voor de reëele verwachting

Ik bezocht de locatie Met partner

Een korte reactie. raadpleeg de website. wij zijn er vorig jaar 2018 even geweest. Wij hadden voor het weekend gereserveerd maar op zaterdagmorgen aangekomen troffen we alleen de kokkin aan. Er zouden nog twee gasten komen. Het was dan ook maart, het vakantie seizoen is over. Voor de Brazilianen. Gezegd moet worden dat het weer regenachtig was. Wij zijn naar de kust verder getrokken. Het terrein ligt inderdaad op op mooie locatie in tegenstelling wat hier vermeld wordt is het terrein alleen in het weekend vanaf vrijdag open. Prijzen zijn inclusief maaltijden. Wie het terrein wil bezoeken kan ons mailen. Adres bekend bij NFN ( echtpaar, Brazilië kenners, remigranten)

Ook interessant (telt niet mee in de score)

    Ligging
    8

16 mei 2019 - fam. Jansen

Contactinformatie

Adresgegevens
Estrada da Rocinha
Guaratinguetá
Brazilië
Contact
E-mail
cluberincao@gmail.com
Telefoon
+55 1164252760 / +55 1231271292
Website
http://www.rincao.com.br
Navigatieadres
Google coördinaten
-22.94732, -45.10025
map Open kaart