Rincão Clube Naturista

8
Zeer goed 1 review
Meer foto's (6)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

ZOMERACTIE
Lidmaatschap 2021 + € 12,50 korting op Nudie-producten.
Word de rest van het jaar 2021 voor slechts € 25,- per persoon lid van NFN en profiteer direct van je lidmaatschap. Zo ontvang je meteen een kortingscode waarmee je € 12,50 extra korting op Nudie-producten in de webshop krijgt!

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Rincão Clube Naturista ligt in een prachtige vallei met veel watervallen op wandelafstand. Er worden chalets verhuurd en het is het hele jaar geopend. Reserveren is verplicht. Honden worden toegelaten, mits aan de lijn. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd.

Faciliteiten en mogelijkheden
Op het terrein is een recreatieruimte met tv, kookgelegenheid, sauna, zwembad, peuterbad, zwemmeertje, massagesalon, spelcomputer, restaurant en accommodatieverhuur.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Review over deze locatie

8
    Ligging
    8
8

Goede voorbereiding voor de reëele verwachting

Ik bezocht de locatie Met partner

Een korte reactie. raadpleeg de website. wij zijn er vorig jaar 2018 even geweest. Wij hadden voor het weekend gereserveerd maar op zaterdagmorgen aangekomen troffen we alleen de kokkin aan. Er zouden nog twee gasten komen. Het was dan ook maart, het vakantie seizoen is over. Voor de Brazilianen. Gezegd moet worden dat het weer regenachtig was. Wij zijn naar de kust verder getrokken. Het terrein ligt inderdaad op op mooie locatie in tegenstelling wat hier vermeld wordt is het terrein alleen in het weekend vanaf vrijdag open. Prijzen zijn inclusief maaltijden. Wie het terrein wil bezoeken kan ons mailen. Adres bekend bij NFN ( echtpaar, Brazilië kenners, remigranten)

    Ligging
    8

16 mei 2019 - fam. Jansen

Contactinformatie

Adresgegevens
Estrada da Rocinha
Guaratinguetá
Brazilië
Contact
E-mail
cluberincao@gmail.com
Telefoon
+55 1164252760 / +55 1231271292
Website
http://www.rincao.com.br
Navigatieadres
Google coördinaten
-22.94732, -45.10025
map Open kaart