Ribble Valley Club

Meer foto's (5)

Kenmerken

Ledenvoordeel

  • Korting op overnachtingen bij blootlocaties
  • Korting op activiteiten en evenementen
  • Korting op de entree bij sauna’s en zwembaden

Wil je ook profiteren van deze unieke voordelen die deze blootlocatie biedt? Klik dan hieronder en word lid! Dat kan al voor €2,50 per maand!

Lid worden

Beschrijving

Het terrein van de Ribble Valley Club is 1,8 ha groot en ligt in het bosgebied Ribble Valley. In het bos zijn meerdere wandelroutes uitgezet over bruggen en langs kleine stroompjes. Het bos is in bezit van de club.

Op het terrein zijn tal van zonneweides. Geopend van april tot oktober. INF/NFN-kaart verplicht. Reserveren wordt aangeraden. Niet toegankelijk voor caravans en campers.

Faciliteiten en mogelijkheden
Op het terrein is een overdekt zwembad met een watertemperatuur die wel kan oplopen tot 30 graden Celcius. De sauna is een onderdeel van het zwembadgedeelte. Er is een volleybalveld en een petanquebaan.

In het clubhuis is er de mogelijkheid om een drankje te nuttigen of een potje tafeltennis, snooker of darts te spelen. Er kan gebruik worden gemaakt van de uitgebreide keuken.

Ook is er een barbecueplaats waar privé gebruik van gemaakt kan worden, maar waar ook georganiseerde barbecues worden gehouden. De speelplaats voor kinderen is vanuit het clubhuis goed te zien.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Ribchester road
Lancs BB1 9EY Clayton-le-Dale
North West
Engeland
Contact
E-mail
info@ribblevalleyclub.co.uk
Telefoon
+44 (0)1254878845
Website
http://www.ribblevalleyclub.co.uk
Navigatieadres
Google coördinaten
54.15439, -2.79053
map Open kaart