Naturistencamping Recanto Paraíso

Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

In de groene bergen in de omgeving van Rio de Janeiro ligt het naturistisch vakantieoord Recanto Paraíso. Er wordt geprobeerd een balans te creëren tussen natuur en luxe. Het terrein is 17 hectare groot en biedt veel faciliteiten.

Naast de campingvelden zijn er ook chalets te huur. Het oord is gericht op families en het hele jaar geopend. Reserveren is verplicht. Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd. Overwegend zonnige plekken.

Faciliteiten en mogelijkheden naturistencamping Recanto Paraíso

Op het terrein is aanwezig: een sauna, jacuzzi, buitenzwembad, verwarmd binnenzwembad, billjart, tafeltennis, een meer om in te zwemmen en te vissen, shuffleboardveld, buitensportvelden, gasthuis met restaurant, rustruimte met open haard en tv, beautysalon, wandeltochten, kadowinkel.

Adresgegevens

Adres

Estrada Do Mato Dentro 450
27175-000 Rio de Janeiro
Brazilië

Navigatieadres

Google coördinaten
-22.64568, -43.92476
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
recanto@paraisonaturista.com.br
Telefoon
+55 (0)2125769977
Website