Privé Sauna Wu Wei

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

 • Hammam
 • Privé sauna
 • Masseurs
 • 0 - 5

Faciliteiten

 • Panoramasauna
 • Finse sauna
 • Hammam
 • Massage
 • Rustruimte
 • Tuin/terras

Diversen

 • Overnachten mogelijk

Eten en drinken

 • À la carte

Beschrijving

Wu Wei betekent de kunst van het niet doen, leven op het ritme van de dingen. In alle omstandigheden in evenwicht dus. Door de authenticiteit van de oude drukkerij, de introverte en heldere architectuur, de rust, de ongedwongen en gastvrije sfeer en het aangename van de verschillende activiteiten proberen we ervoor te zorgen dat iedereen ‘Wu Wei’ wordt.

De mogelijkheden van privé sauna Wu Wei

De privé sauna’s worden verhuurd in sessies van 2 uur, startend om 10 uur, 12.15 uuur, 14.30 uur, 16.45 uur, 19 uur of 21.15 uur. In de  privé sauna kan je als koppel of met een paar vrienden genieten van een fantastische panoramische sauna, een dakterras, een heet waterbad, een dompelton, een Finse cabane met houtvuur en een all weather rustruimte. Hier is de dresscode vrij. Geen kunstmatige toeters & bellen, gewoon dat waarvoor een saunagang is uitgevonden. In combinatie met een privé sauna kan je ook 2 uur publieke day-spa bij reserveren en op die manier de andere sauna’s, het zwembad, de terrassen en de bamboetuin verkennen. Ook een hammam reinigingsritueel behoort tot de mogelijkheden.

Een bezoek aan de prive sauna is inc. 2 handdoeken/persoon, een badjas en slippers zijn verplicht. Je kan het zelf meebrengen of huren. Bekijk de mogelijkheden op de website. En natuurlijk kan je hier nog een duobehandeling- of massage bij boeken!

De Wellness van Wu Wei

De focus ligt op de authentieke wellness beleving: water en warmte. De uniformiteit in kleuren en materialen zorgen voor rust. Geen toeters en bellen, maar wellness waarvoor het ooit is uitgevonden. 3 sauna’s, een binnen- en een buitenzwembad, een grote hammam, heetwaterbad, dompelton en verschillende rustruimtes met haardvuren en mooie binnentuin maken de wellness tot een plek waar zowel een korte saunabeurt als een dagje welnessen tot de mogelijkheden behoren.

Wu Wei is meer dan een  privé sauna. Je kan hier ook overnachten en gebruik maken van de publieke sauna (badkleding verplicht).

De omgeving van Wu Wei

Het Wellness Center ligt op 200 meter van het station, 8 minuten wandelen van de grote markt van Kortrijk, 2 km van de autosnelweg en midden in de regio Rijsel, Ieper en het Heuvelland, Brugge, de kust, Gent en de Vlaamse Ardennen.

Adresgegevens

Adres

Kongoweg 23
8800 Kortrijk
West-Vlaanderen
Kortrijk
België

Navigatieadres

Google coördinaten
50.8238308, 3.256955
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
info@wuwei.be
Telefoon
+32 56 29 01 00
Website
https://wuwei.be/nl/wuwei/welkom/