Privé Sauna Relax Center Eemland

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Privé sauna
  • 0 - 5

Faciliteiten

  • Infraroodsauna

Beschrijving

Bij Relax Center Nederland heb je de mogelijkheid om een wellness ruimte af te huren voor een periode van 2,5 uur of langer. Je bent dan de enige die toegang heeft tot al de wellness faciliteiten en kunt op deze manier geheel privé ontspannen. De wellness is uitgerust met een luxe en moderne privé sauna, jacuzzi en groot privé zwembad welke garant staan voor ultieme rust en maximaal genot.

Op dit moment hebben wij  4 vestigingen, waar je van harte welkom bent. Ieder met zijn eigen uitstraling, faciliteiten en ontspanningsmogelijkheden.

Vestigingen Sauna Relax Center Nederland

In de vestiging in Amersfoort vind je Sauna Relax Center Eemland. Een luxe privé sauna voor 2 tot 7 personen. Naast de sauna heb je in dit wellness center tevens de beschikking over een jacuzzi, zwembad en lounge.

Ook aan de kinderen is gedacht, er is een speciale kids corner aanwezig, voorzien van waterspeeltjes, een babybadje en een commode voor het aankleden.
Kinderen tot 11 jaar betalen slechts €5,- per kind. Er worden maximaal 3 kinderen per aanwezige volwassene toegelaten.

Faciliteiten Privé Sauna Relax Center Eemland

  • Zwembad (6×4 m)
  • Jacuzzi
  • Finse Sauna
  • Kidscorner

Adresgegevens

Adres

Oude Fabriekstraat 11
3812 NR Amersfoort
Utrecht
Nederland

Navigatieadres

Google coördinaten
52.161087, 5.379383
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
info@relaxcenternederland.nl
Telefoon
085-2500505
Website
https://relaxcenternederland.nl/