Privé Sauna Health Lab de Pier

Kenmerken

Algemeen

  • Privé sauna
  • Sportcentrum met sauna
  • 0 - 5

Faciliteiten

  • Finse sauna
  • Floatroom
  • Massage

Activiteiten

  • Yoga

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Vind jij het ook niet fijn om een sauna te delen met vreemden en ben je op je privacy gesteld? Dan biedt (privé) sauna Health Lab de Pier de oplossing! Zij beschikken namelijk over een Finse privé sauna.

De Finse privé sauna van Health Lab De Pier

Niets is relaxter dan naar de sauna gaan. Je zweet zorgen en stress eruit en het is ook nog goed voor je weerstand. Om overtollige warmte kwijt te raken, begint je lichaam zweet te produceren. Het voordeel is dat zo niet alleen warmte, maar ook afvalstoffen worden afgevoerd. De Finse sauna is een droge sauna. Wanneer de lucht droger is loopt de temperatuur iets hoger op. De temperatuur kan oplopen tot 100 graden Celcius. In de saunacabine kan je lichaamstemperatuur oplopen tot wel 39 graden Celsius. De Finse sauna laat het lichaam goed ontspannen. Het hout neemt de warmte op en straalt deze vervolgens terug uit.

De privacy van sauna Health Lab De Pier

De sauna is geschikt voor 1 tot maximaal 2 personen. Bij de sauna bevindt zich een privébadkamer. Deze ruime kan je afsluiten en staat tijdens je saunasessie geheel tot jouw beschikking. Je hebt een eigen kleedruimte en douchegelegenheid. Handdoeken, doucheproducten, badjassen, slippers en föhn zijn aanwezig bij ons, je hoeft alleen maar te ontspannen. De privé sauna is te huur per 75 minuten.

Waarom sauna Health Lab De Pier?

Boven de golven, met panoramisch uitzicht op de boulevard en kustlijn van Scheveningen bevindt zich aan het einde van de Pier op het Zuidereiland: Sauna Health Lab De Pier. Bij ons zijn verschillende faciliteiten ondergebracht. Denk aan floaten, sauna, massages, personal training, groepslessen en yoga.

Wil je privé sauna Health Lab de Pier bezoeken, boek dan je toegang online.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Strandweg 152
2586 JW Den Haag
Zuid-Holland
Nederland
Contact
E-mail
Telefoon
070 369 8858
Website
https://www.spaonline.com/zuid-holland/health-lab-de-pier
Navigatieadres
Google coördinaten
52.1076034, 4.271986
map Open kaart