Privé Sauna Elita Spa

Meer foto's (4)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Privé Sauna Elita Spa is een ware wellness-sensatie in Zoetermeer. Je huurt volledig privé één van de sauna-units af om met  partner, gezin of vrienden te genieten van alle rust en luxe.

De douches en Hamam zijn voorzien van body scrub, douchegel en shampoo. Wil je graag een massage, dan kan je deze los bij boeken. De masseurs komen van een van de beste salons van Rotterdam, Jivans Massage. Bij de units heb je altijd beschikking over een Minibar voor drankjes en snacks. Wil je een maaltijd of andere snack? Dan is er een Menukaart waarvan je kan bestellen.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Dorpsstraat 177 A
2712 AJ Zoetermeer
Zuid Holland
Nederland
Contact
E-mail
info@elitaspa.nl
Telefoon
079-360 41 85
Website
https://elitaspa.nl/
Navigatieadres
Google coördinaten
52.054196, 4.501057
map Open kaart