Privé Sauna Elita Spa

Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

Privé Sauna Elita Spa is een ware wellness-sensatie in Zoetermeer. Je huurt volledig privé één van de sauna-units af om met  partner, gezin of vrienden te genieten van alle rust en luxe.

De douches en Hamam zijn voorzien van body scrub, douchegel en shampoo. Wil je graag een massage, dan kan je deze los bij boeken. De masseurs komen van een van de beste salons van Rotterdam, Jivans Massage. Bij de units heb je altijd beschikking over een Minibar voor drankjes en snacks. Wil je een maaltijd of andere snack? Dan is er een Menukaart waarvan je kan bestellen.

Adresgegevens

Adres

Dorpsstraat 177 A
2712 AJ Zoetermeer
Zuid Holland
Nederland

Navigatieadres

Google coördinaten
52.054196, 4.501057
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
info@elitaspa.nl
Telefoon
079-360 41 85
Website
https://elitaspa.nl/