Prairie Haven

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Prairie Haven is een grote verenigingscamping voor gezinnen ten zuiden van Topeka. Het terrein is redelijk vlak met kampeerplaatsen onder de bomen of in het open veld. Geopend van half april tot half oktober. Aangesloten bij de AANR. Bezoekers worden verzocht zich van tevoren aan te melden. Bepaalde honden zijn welkom, mits aangelijnd: check de website voor het overzicht.

Faciliteiten en mogelijkheden
Zwembad, kampeerplaatsen voor tent, caravan en camper (met en zonder elektriciteit/water), particulier verhuur van stacaravans, sanitairblok, speeltoestellen, jeu de boulesbaan, volleybalveld, WiFi, jacuzzi.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
19289 S. Morrill Rd
KS 66537 Scranton
Pennsylvania
Verenigde Staten
Contact
E-mail
prairie_haven@hotmail.com
Telefoon
+001 (785)7932738
Website
http://www.prairiehaven.org
Navigatieadres
Google coördinaten
38.71693, -95.70478
map Open kaart