Plein-Air-Relax-Club (PARC)

Kenmerken

Algemeen

  • Dagrecreatie

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Het terrein van PARC is er sinds 1966 en is 6 hectare groot. Het is een groen terrein en ligt op 13 kilometer van Lille. De vereniging organiseert zeer regelmatig activiteiten. Geopend van april tot en met oktober. Let op: het terrein is enkel geschikt voor dagrecreatie. Kamperen kan op naturistencamping Du Pont Charlet, welke 100 meter verderop ligt.

Faciliteiten en mogelijkheden
Aanwezig: zwembad, groot clubhuis, petanquebanen en een volleybalveld. Activiteiten: dansen, gezamenlijk eten, sportwedstrijden.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
47, Ruelle de la Blanche
F-59116 Houplines
Nord-Pas de Calais
Frankrijk
Navigatieadres
Google coördinaten
50.67695650039800, 2.9300086747131200
map Open kaart