Plein-Air-Relax-Club (PARC)

Meer foto's (8)

Kenmerken

Algemeen

  • Dagrecreatie

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Het terrein van PARC is er sinds 1966 en is 6 hectare groot. Het is een groen terrein en ligt op 13 kilometer van Lille. De vereniging organiseert zeer regelmatig activiteiten. Geopend van april tot en met oktober. Let op: het terrein is enkel geschikt voor dagrecreatie. Kamperen kan op naturistencamping Du Pont Charlet, welke 100 meter verderop ligt.

Faciliteiten en mogelijkheden
Aanwezig: zwembad, groot clubhuis, petanquebanen en een volleybalveld. Activiteiten: dansen, gezamenlijk eten, sportwedstrijden.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
47, Ruelle de la Blanche
F-59116 Houplines
Nord-Pas de Calais
Frankrijk
Navigatieadres
Google coördinaten
50.67695650039800, 2.9300086747131200
map Open kaart